Саня, я згодна, в кожна держава має свою специфіку. Просто цікаво як на випивання дивляться інші (не украінці). В нас такі дослідження не проводять, а шкода...
...Хоча на рахунок послідовності "Заробляє більше -> випиває більше" я б внесла невеличку поправку "Заробляє більше -> Випиває більше, але рідше (або менше, але частіше)"
А найгірше коли діти ходять п"яні, а це і не здивовує якщо і дорослі на кожному кроці розпивають... В деяких країнах закон заборонив пити алкоголь в публічних місцях, тільки в спеціальних барах або вдома.
Ми звикли кивати на когось... А от у них ще гірше. І це замість того, щоб визнати свої недоліки і боротися з ними. Навіщо? Адже у сусіда ще гірше.
Колись прийдеться з цим розбиратися. Зараз наше суспільство до цього ще не готове. Не можна постійно кивати на когось. Потрібно самим вдосконалюватися.
Так. Це дуже велика проблема в Україні. Але мені здається що молодь вже набагато акуратніша стосовно спиртного, вмісто водки вже краще куплять добре вино. Я пам"ятаю як я з чоловіком була в Шайбі а він заказав 4 водки, що ж в Чехії означає 4 по 100 грам, а йому принесли 4 бутилки, офіціантку навідь не здивувало що нас тільки четверо. Але думаю що все вже міняється в лучшу сторону.
Золушка писав:
Я пам"ятаю як я з чоловіком була в Шайбі а він заказав 4 водки, що ж в Чехії означає 4 по 100 грам, а йому принесли 4 бутилки, офіціантку навідь не здивувало що нас тільки четверо.