Так, раніше форум мені більше подобався. Саме завдяки цьому проекту я, власне, й познайомився з форумами взагалі. Дізнався що то таке, які вони можуть бути. За два роки в мене з'явилося кілька форумів, які мені подобаються і де я спілкуюся. Black OnLine Forum вже посідає далеко не перше місце. Хоча й жаль, але це так

Наразі мені не вистачає кілька можливостей, які тут були, але зараз їх немає. Якщо з відстутністю такої простої штуки, як швидка відповідь, я ще можу миритися, то відсутність RSS робить для мене слідкування за новими повідомленнями дуже незручним. З нетерпінням жду виходу нової версії. Можливо, ситуація зміниться на краще. Я все ще на це сподіваюся.
Про яку напругу на форумі йде мова? Я себе тут почуваю досить комфортно. Так, не всі учасники поділяють мої погляди. Але хіба це погано, що в інших людей інша думка з того чи іншого приводу? Так, мене важко в чомусь переконати, але якщо у вас є вагомі аргументи, то це зробити реально.
Я не поділяю позицію Золушки. По-моєму, вона сильно помиляється у своїх судженнях. Я б не заперечував, якби в Правилах було прописано, що для спілкування на форумі дозволяється використовувати лише українську мову

Я не люблю читати трансліт. В той же час не має найменшого бажання обмежувати спілкування на форумі для наших людей, які в силу тих чи інших обставин живуть за кордоном і не мають можливості писати українською. Скоріше навіть навпаки. Мені цікаво почути ваші думки, ваше бачення.
Kima, ksiusha правильно написали. black, варто прислухатися.