Відео Нововолинська

Обговорюємо автомобілі і все що з ними пов'язано - будова, ремонт, ціни, історія.

Модератор: Саня

kornel
Частий гість
Частий гість

Повідомлення kornel »

У нас є можливість зняти фільм(формат - звернення до влади Волинської обл. про легалізування СтрітРейсінга у Волинській обл.). У нас є професійні оператори, редактори і монтажники(я сам інженер відеомонтажу) вони нам допоможуть 100%, зараз це все "пробивається". Ми будем вдячні Луцьким гонщикам і машинам, які можуть посприяти створенню даного фільму(все що треба буде, це приїхати до Нововолинська).

П.С. я хотів би ще почути враження від роліків.... хто їх побачив, бажання написати сюда....
kidubon
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення kidubon »

треба буде щоб якось ви нам ці програмки підкинули!а то в нас не має нічого подобного!а на рахунок приїхати- особисто я не проти!але я не знаю думку інших!я думаю що треба зробити колективне відео!але гони не легалізують поки не буде клубу-хтось за це все має відповідати........
kornel
Частий гість
Частий гість

Повідомлення kornel »

Всерівно треба щось думати наперед....
Sharki
Новачок
Новачок

Повідомлення Sharki »

Привіт Лучани!!!! як Ваші справи???? :) Шкода що kidubon не виклав на сайт наше відео!!! ви були б здивовані!!! коли у Вас наступний з"їзд???
RADIO NOVA 104.4FM
kidubon
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення kidubon »

на цей сайт відео не можна викласти(поки)і взагалі не має такої можливості викласти на любий інший сайт ваше відео(не та швидкість інету)але я цю проблеу вирішу найближчим часом-обіцяю.....
плануєм на 25 червня.....
Відповісти