Драгрейсинг

Обговорюємо автомобілі і все що з ними пов'язано - будова, ремонт, ціни, історія.

Модератор: Саня

Потрібен в Луцьку драг чи стрітрейсінг?

Опитування закінчилось Чет 19 січня 2006 р. 11:56

Так
7
78%
Ні
0
Немає голосів
То всьо до дупи
2
22%

Всього голосів: 9

butmax
V.I.P.
V.I.P.
Стать: чоловіча

Повідомлення butmax »

Написал, ё
Saprik писав: бъясняю для тех хто не понял всей глубины технической мысли не имелось ввиду что "драг-рейсинг адрес и т.д." надо сделать какой то условный знак который будут понимать учасники форума а для обычного прохожево это будет казатса спамом!!!!!!

Учасники форума и на форуме маяк увидят, вопрос в том, как другим таким как мы рассказать? :P
Мафию нельзя победить, её можно только возглавить
Dimonnn
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення Dimonnn »

да ладно
в рекламі написати ...тра та та всім фанатам свїх авто є чудова нагода тусанутись-спілканутись, рисанутись всоїм тазом, однодумців зустрінеш там-то там-то...

а на місці традиційна усна пропозиція - "по машинам і гайда на полегон"
Саня
Модератор
Модератор

Повідомлення Саня »

Звичайний перехожий не знає ні що таке драгрейсинг, ні що таке спам, імхо :-) А своїм краще особисто передавати. Зокрема через цей форум. Якщо зустрічі стануть регулярними, люди і так про це знатимуть. Активні учасники - само собою. Інші вже від них, від їхніх друзів, знайомих будуть також дізнаватися.

Те, що затівається не зовсім законне. Якщо будемо ганяти, то будемо й порушувати. ДАІ дійсно цим може зацікавитися, хоча й не відразу.
Зараз треба знайти відрізок хорошої дороги без транспорту. Де таке є біля Луцька? Хтось знає?
Saprik
Новачок
Новачок

Повідомлення Saprik »

Саня писав: Звичайний перехожий не знає ні що таке драгрейсинг, ні що таке спам, імхо :-) А своїм краще особисто передавати. Зокрема через цей форум. Якщо зустрічі стануть регулярними, люди і так про це знатимуть. Активні учасники - само собою. Інші вже від них, від їхніх друзів, знайомих будуть також дізнаватися.

Те, що затівається не зовсім законне. Якщо будемо ганяти, то будемо й порушувати. ДАІ дійсно цим може зацікавитися, хоча й не відразу.
Зараз треба знайти відрізок хорошої дороги без транспорту. Де таке є біля Луцька? Хтось знає?
to butmax
Стулья надо ковать пока они горячи!!!!!!!!!
kidubon
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення kidubon »

to Dimonnn-в рекламі це гон!і який автолюбітель буде читати якусь там рекламку і буде шукати там таке оголошенняя(ПАРАДОКС)!

to Saprik-ніхто нікого не хоче обіжати!я вважаю що внутрішні конфлікти нам не дочого...але все ж таки раз виникла така дискусія то я пропоную її вирішити!хай кожен висловить свою думку на рахунок розклеювання реклами на столбі!

І який рейсер зупиниться і буде на круглій балді шукати рекламу нелегальних гонок?
Якщо говорити про якийсь непримітний знак-то дай пропозицію такого знаку!я думаю що треба самим розвиватись!

якщо вже говорити про такий знак-то я думаю що треба особисто підходити до потенційних рейсерів і розмовляти з ними!звичайно не зразу йому все росказувати..

і все ж таки ви :Saprik , N.O.S , Lesha не відовіли на моє питання.звідки дізнались про існування цієї теми?цікаво знати!
kidubon
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення kidubon »

Тепер щодо рівної ділянки дороги:

є непогана пропозиція!сам участок дороги що веде від траси до закритого аеропорту на Крупі!там руху взагалі ноль!ну можен 1-2 машини за весь день!але треба дочекатись поки розтане сніг і подивитись який стан асфальтного покриття!також мені говоили що є непоганна вулиця десь на околиці Ківерець!пряма!завдовжки приблизно 1 км!мені казали що машин взагалі галяк там їздить,навіть дньом!але знову треба все перевірити! і зїздити подивитись на ширину вулиці і якість покриття!

в кого які ще будуть пропозиції що до участку дороги?
butmax
V.I.P.
V.I.P.

Повідомлення butmax »

Такой вариант я предлагал с самого начала, а про дорогу в натуре надо подумать :!:
N.O.S
Частий гість
Частий гість

Повідомлення N.O.S »

to butmax...
tak spravdi ne bagato ludey znae pro cey forum, ale bagato hto hotiv bratu vcemu uchast'...
treba vsim postaratus yakomoga bilshe rozkazuvatu svoim znayomum schob ti v svoyu chergu peredavalu inshum!!!!
spochatku na cemu forumi bulo ne bagato ludey!!!! ale vze stalo trohi bilshe i bude sche bilshe zgodom!!!!
treba postavutus do ciei problemu seryozno!!!
mozna na pruklad posuditu v chatah de lutskih bagato sudut!!!!
v tuh hto sudut v chatah takoz e druzi yaki mozluvo tez shochut poganyatu......
.....
Ya napruklad cherez deyakuy chas zmozu napusatu sayt!!!!!!
...
Respect...
Dimonnn
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення Dimonnn »

ха
на дорозі до аеропорту і вправду нікого не повинно бути
та і на сам Борисполь месний можна взглянуть контрольний раз

можна навіть чергову зустріч тама організувати,
на крайняк гренок пожарить можна на свіжому повітрі
N.O.S
Частий гість
Частий гість

Повідомлення N.O.S »

to kibubon....
nam skazav nash drug yakuy odnogo razu zayshov sudu!!!...
i vsi mu buli v subotu za VDU...
...
Respect...
N.O.S
Частий гість
Частий гість

Повідомлення N.O.S »

to Dimonnn...
na schet grenok.....!!!
ya pidtriumuyu!!
Respect...
butmax
V.I.P.
V.I.P.

Повідомлення butmax »

И я гренок хочу :!: :!: :!:
404м
Учасник форуму
Учасник форуму

Повідомлення 404м »

to kidubon

Saprik , N.O.S , Lesha це я їх запросив і вони були в неділю на 17 : 00 за ВДУ
ми приїхали туди на Renault 19 цветом морской волни
ScorpionYurka
Учасник форуму
Учасник форуму
Контактна інформація:

Повідомлення ScorpionYurka »

Перш ніж починати гасати в Луцьку треба декілька раз поїхадти на ДВА, взяти УЧАСТЬ!!! а тоді думати про свої змагання.

Для змагань потрібні якнайменше дві речі: майданчик і учасники.
майданчик ми з часом зможемо знайти, а учасник це всі ми, тепер погляньте на себе в зеркало і чесно скажіть, скільки людей реально можуть їздити? 2-5-7 машин??? .
до чого я веду, для проведення побідного типу змагань потрібен реальний організатор, а не просто ініціатор, який зміг би вирішити і питання спонсорів і питання ДАЇ (якщо виникнуть) і спірні питання з учасниками. :P

Єдиний вихід я бачу на даний момент - проведення регулярних зустрічей людей які захоплюються автомобілями/тюнінгом та звуком. В процесі зустрічей зможемо обговорити всі питання.
Далі, регулярно пропоную їздити на змагання на ДВА, щоб зрозуміти, побачити, взяти участь. Спілкування з їхніми організаторами дасть багато. Кои ми зможемо поставити на нормальному рівні змагання, то відповідно буде велика кількість відвідувачів/учасників.

Потрібно визначити день зустрічей і ВСІМ зацікавленним розказати, коли у нас на зустрічах буде машин 20, ось тоді можна і про гонки говорити.

Форум- дуже зручне місце для обговорення всіх тем, втому числі і гонок. Тому всі хлинули на пошуки тарси для гонок і кидайте сюди варіанти. Ось так :D
" - нет предела безпределу - "
404м
Учасник форуму
Учасник форуму

Повідомлення 404м »

народ тільки давайте говорити по темі ми ж збираймося зробити гонки в Луцьку легальні

а то так як ми обговорюемо це в форумі то це тяшко сказати що це по темі
Відповісти