Де купити датер Shiny з вільним полем?

Стомились від технічних розділів? Зайдіть сюди і розважтесь!
Форум не модерується!

Модератор: Саня

Відповісти
Johnny
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча

Де купити датер Shiny з вільним полем?

Повідомлення Johnny »

Підкажіть, будь ласка, де зараз можна купити датер Shiny з вільним полем? Потрібен не просто звичайний датер для проставлення дати, а саме модель, де передбачена додаткова область для тексту або іншої інформації. Хочу використовувати його для роботи з документами, тому важливо, щоб відбиток виходив чітким, а сам механізм був зручним для регулярного використання. Переглянув кілька варіантів, але поки не можу визначитися, яку саме модель краще взяти. Також цікавить, чи є різні розміри робочого поля та чи можна підібрати компактний варіант для невеликого обсягу документів. Буду вдячний за підказки тих, хто вже користувався такими датерами і знає, де їх краще шукати.
Orpyna
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: жіноча

Re: Де купити датер Shiny з вільним полем?

Повідомлення Orpyna »

Якщо розглядати датер із вільним полем, варто спочатку визначитися з тим, яку інформацію потрібно наносити разом із датою. Такі моделі зручні тим, що дозволяють поєднувати дату з додатковим написом, позначенням або іншими елементами відбитка. Перед покупкою я б звернув увагу на розмір поля, формат дати, габарити самого корпусу та зручність зміни дати. Для періодичної роботи може бути достатньо компактної конструкції, а при постійному використанні краще дивитися на більш масивні моделі. У Shiny є різні варіанти, тому вибір залежить не тільки від зовнішнього вигляду, а насамперед від характеру роботи. Ще один момент — бажано перевірити, чи легко встановлюється потрібна дата та наскільки зручно користуватися пристроєм однією рукою.
Johnny
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча

Повідомлення Johnny »

Дякую, тепер стало зрозуміліше, на що саме звертати увагу. У моєму випадку якраз потрібне поєднання дати з невеликим додатковим написом, тому звичайний датер без вільного поля не дуже підходить. Хотілося б знайти нормальний варіант без зайвих складнощів: щоб цифри добре читалися, механізм не був незручним, а розмір відбитка відповідав робочим документам. Бачу, що моделей може бути досить багато, і за назвами не завжди зрозуміло, яка між ними практична різниця. Підкажіть, будь ласка, куди звернутися, щоб подивитися саме датери Shiny з вільним полем, порівняти доступні моделі та вибрати відповідний варіант? Можливо, є спеціалізований сайт, де представлений нормальний асортимент?
Orpyna
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: жіноча

Повідомлення Orpyna »

Якщо потрібно саме датери з вільним полем Shiny https://olavtex.com.ua/uk/daters/shiny.html я б радив подивитися спеціалізований каталог, де такі моделі зібрані окремо. Наприклад, можна відвідати сайт штемпельного супермаркету Olavtex. Там представлені різні варіанти Shiny з вільним полем, тому можна спокійно порівняти моделі за конструкцією, розміром та призначенням. У каталозі є як компактні рішення, так і більш габаритні моделі для роботи з більшим відбитком. Серед представлених варіантів можна зустріти, зокрема, Shiny S 314, S 835D, S 826D, S 836D, S 827D, R 542D та інші моделі. Це зручно, коли ще немає остаточного розуміння, який саме формат потрібен, адже можна спочатку переглянути асортимент і характеристики, а вже потім визначатися з покупкою. Для робочого використання я б також рекомендував заздалегідь врахувати розмір майбутнього напису, частоту використання датера та бажаний формат відбитка.
Відповісти