Де замовити справжні сигари онлайн, щоб не натрапити на підробку?

Стомились від технічних розділів? Зайдіть сюди і розважтесь!
Форум не модерується!

Модератор: Саня

Відповісти
Orpyna
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: жіноча

Де замовити справжні сигари онлайн, щоб не натрапити на підробку?

Повідомлення Orpyna »

Хочу зробити батькові солідний презент і подарувати набір сигар у х'юмідорі. Почала шукати в інтернеті, сайтів купа, але ціни сильно різняться і відгуки неоднозначні. Дуже хвилююся, щоб не прислали фальсифікат, бо подарунок має бути статусним. Дівчата або хлопці, хто замовляв тютюнові вироби через інтернет, порадьте надійне місце з оригінальною продукцією та нормальною доставкою.
Johnny
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча

Re: Де замовити справжні сигари онлайн, щоб не натрапити на підробку?

Повідомлення Johnny »

Я як курець зі стажем можу сказати, що для людини, яка не розбирається, вибрати сигари на подарунок — це справжній квест. Сам раніше пробував замовляти через розкручені маркетплейси та дрібні лавки, але пару разів приходила відверта паль або абсолютно сухі палички, які тільки викинути. Тепер беру виключно через Інтернет-магазин сигар з Латинської Америки Cigars.com.ua https://cigars.com.ua/ua бо хлопці дійсно тримають якість і правильну вологість у х'юмідорах. Вони завжди підкажуть м'який формат для новачка або щось статусне на подарунок босу чи другу. Якщо хочете подарувати справді якісний тютюн і не осоромитися, беріть у профільних спеціалістів.
Відповісти