Мебельный магазин
Модератор: Саня
Мебельный магазин
Хочу поблагодарить мебельный магазин СКЛАД МЕБЕЛИ https://skladmebliv.ua/ru за отличную работу! Очень вежливое обслуживание, чувствуется внимание к деталям. Мебель пришла в срок, качество отличное. Заказывали кухню и остались довольны на 100%. Теперь планируем обновить прихожую — и снова обратимся именно сюда.
Re: Мебельный магазин
Хто підкаже, де зараз варто придивитися до дитячих вішалок? Не хочу брати найдешевший варіант, бо попередній швидко розхитався, а гачки почали випадати. Хотілося б знайти модель, яка витримає активне використання, виглядатиме акуратно й добре впишеться у невеликий передпокій.
Re: Мебельный магазин
Довго вибирали разом із дружиною, адже хотілося поєднати практичність і нормальний дизайн. Перед покупкою перечитали багато відгуків, звернули увагу на товщину матеріалу та спосіб кріплення. Вішалка в передпокій знайшлася в інтернет магазині МАКСІ-МЕблі, і вибором залишилися задоволені. У користуванні все виявилося зручніше, ніж очікували: речі не сповзають, конструкція тримається впевнено, а догляд не займає багато часу. Якщо потрібна річ для щоденного використання вдома, я б радив орієнтуватися насамперед на якість виконання, а не лише на зовнішній вигляд.