Як безпечно відправити посилку з Канади в Україну: порада від спільноти

Оголошення про купівлю/продаж/обмін/оренду інших товарів та послуг.

Модератор: Саня

Відповісти
rapanka
Новачок
Новачок

Як безпечно відправити посилку з Канади в Україну: порада від спільноти

Повідомлення rapanka »

Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, хто має досвід відправки посилок або більших вантажів з Канади в Україну? Хочу вислати деякі речі родині, але не знаю, який сервіс обрати, щоб усе дійшло без затримок і в нормальному стані. Буду вдячний за реальні рекомендації.
Toplinks
Новачок
Новачок
Стать: чоловіча

Re: Як безпечно відправити посилку з Канади в Україну: порада від спільноти

Повідомлення Toplinks »

rapanka, раджу звернути увагу на Meest Канада Це компанія, яка давно зарекомендувала себе серед українців у Канаді. Вони забезпечують швидку та надійну доставку документів, посилок і навіть великогабаритних вантажів, працюючи як з авіаперевезеннями, так і з морськими.

Мені подобається, що Meest працює не лише з Україною. Їхня мережа охоплює понад 200 країн, тому сервіс реально міжнародний. Якщо потрібно відправити авто чи гуманітарний вантаж — вони теж цим займаються. Ба більше, у Meest є можливість організувати доставку посилок з України до Канади, якщо раптом родичам треба переслати щось у відповідь.

Я кілька разів надсилала речі батькам — усе приходило вчасно і в чудовому стані. Найбільше ціную передбачуваність: чіткий трекінг, чесні строки та зрозумілі умови.
rapanka
Новачок
Новачок

Re: Як безпечно відправити посилку з Канади в Україну: порада від спільноти

Повідомлення rapanka »

Дуже дякую! Якраз переглянув сайт — дійсно виглядає професійно. Добре, що є можливість як дешевшої морської доставки, так і швидкої авіа. Буду оформлювати через Meest.
Відповісти