Де купити тару для фасування питної води?!

Оголошення про купівлю/продаж/обмін/оренду інших товарів та послуг.

Модератор: Саня

Відповісти
rapanka
Новачок
Новачок

Де купити тару для фасування питної води?!

Повідомлення rapanka »

Недавно виникла потреба купити тару для фасування питної води — шукали з партнерами якісного постачальника, бажано напряму від виробника. Переглянув чимало варіантів, поки не натрапив на сайт виробника пластикової тари з Харкова — https://tara.pet/

Що сподобалося одразу — дуже зрозумілий сайт і великий вибір продукції. В наявності є пляшки різних об’ємів, у тому числі те, що мені було потрібно — купити баклажку 10л. Замовлення оформив швидко, на зв’язок вийшли майже одразу, обговорили деталі, підтвердили наявність і вже через кілька днів я отримав свою партію.

Якість тари на висоті — видно, що виробництво сучасне, усе виглядає акуратно, пластик без запаху, форма стабільна. До речі, є можливість виготовлення пластикових пляшок на замовлення, якщо потрібно щось індивідуальне.

Ціни приємно здивували — видно, що працюєш безпосередньо з виробником. Для оптових покупців, як я, є спеціальні пропозиції. Загалом дуже задоволений співпрацею, планую ще не раз звертатися. Якщо шукаєте тару ПЕТ по всій Україні — можу щиро порадити цей варіант.
Богдан_В
Частий гість
Частий гість
Стать: чоловіча

Re: Де купити тару для фасування питної води?!

Повідомлення Богдан_В »

Я теж перевіряв, які ще існують умови доставки та оплати для ПЕТ-бутилок об’ємом 10 л з горловиною 48 мм з можливістю доставки по Україні з мінімальними обмеженнями.
Богдан_В
Частий гість
Частий гість
Стать: чоловіча

Re: Де купити тару для фасування питної води?!

Повідомлення Богдан_В »

Доставка ПЕТ-бутилок 10 л з горловиною 48 мм https://prozoratara.com.ua/ua/p23062706 ... -48mm.html можлива по місту Луцьк та по Україні через поштові служби. Для відправки товару зазвичай потрібна передоплата, а вартість розраховується індивідуально залежно від обсягу та ваги замовлення. Самовивіз також доступний і зручний для тих, хто забирає великі партії товару. Для оптових закупівель можливі гнучкі умови оплати та доставки. Тара добре підходить для масштабних потреб, легко переноситься завдяки ручці та зберігає герметичність. Деталі можна переглянути на сайті.
Відповісти