Ви купуєте запчастини для авто в онлайні?
Модератор: Саня
Re: Ви купуєте запчастини для авто в онлайні?
Взагалі-то я почав купувати запчастини онлайн, коли не зміг знайти потрібну деталь в звичайних магазинах. Спершу скептично ставився, але потім переконався, що можна знайти не тільки дешевше, а й реально якісні деталі. Останній раз купував амортизатори, і вони мені прийшли в ідеальному стані. Звісно, важливо уважно читати відгуки, бо були моменти, коли не зовсім підходили деякі деталі до моєї моделі авто. Але в цілому – дуже зручно, особливо коли часу обмаль.
Хтось знає, де можна купити стальні колісні диски різних розмірів? Буду вдячний за підказку, бо поки що важко знайти надійний варіант.
Вибір справді зараз не такий великий. Я знайшов магазин, дивись відразу з дисками https://motorno.com.ua/product/-accurid ... /u64852153 Там виявилося досить багато варіантів сталевих колісних дисків різних розмірів. Замовив для себе, якість нормальна, диск добре став на місце, і доставили швидше, ніж я очікував. Що важливо, відразу відповідають на питання, якщо щось незрозуміло. Можеш подивитися, раптом тобі теж підійде.