Замовити колінвал до КІА

Обговорюємо автомобілі і все що з ними пов'язано - будова, ремонт, ціни, історія.

Модератор: Саня

Відповісти
Alex223
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча

Замовити колінвал до КІА

Повідомлення Alex223 »

Привіт, народ! Хто знає, де можна знайти колінвал на КІА? Уже обдзвонив кілька магазинів, але або ціни захмарні, або якість викликає сумніви. Дуже важливо, щоб це була оригінальна запчастина, бо не хочу ризикувати ремонтом. Підкажіть, будь ласка, щось надійне.
Kalyan
Активний учасник
Активний учасник
Стать: жіноча

Re: Замовити колінвал до КІА

Повідомлення Kalyan »

Ти можеш спокійно замовити колінвали та распредвали для французьких та корейських автомобілів в інтернет-магазині "Руслан Авто". У них реально великий вибір деталей, і я там нещодавно замовляв колінвал на Hyundai. Усе було супер: ціна приємна, якість відмінна, та ще й доставили швидше, ніж я очікував. Що круто, у них завжди гарантія на запчастини, а консультанти допомагають підібрати те, що ідеально підійде до твого авто. Раджу спробувати – не пошкодуєш!
Мария Прокопенко
Активний учасник
Активний учасник
Стать: жіноча

Повідомлення Мария Прокопенко »

А мене цікавить подушки двигуна на Шкода Октавія Тур . На яких ресурсах їх наразі можна подивитись?
Тарас Возний
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча

Повідомлення Тарас Возний »

Мария Прокопенко писав: П'ят 20 грудня 2024 р. 09:32 А мене цікавить подушки двигуна на Шкода Октавія Тур . На яких ресурсах їх наразі можна подивитись?
В інтернеті шукайте на профільних ресурсах. В такому випадку у вас точно буде можливість непогано зекономити і купити якісні запчастини. Мені здається, що я на сайті VCE.com.ua бачив подушки двигуна на шкода октавія тур . Доставлення замовлень в цьому магазині працює бездоганно, усе швидко та якісно
Відповісти