Аромат
Модератор: Саня
Re: Аромат
Привіт! Щоб знайти ідеальний аромат для себе, я рекомендую звернутися до колекції парфюмів від Victoria’s Secret https://victoriasecret.com.ua/uk/cosmetics/perfume/ . Вона славиться своїми вишуканими ароматами, які прекрасно поєднують в собі легкість та свіжість. Наприклад, аромат ""Sheer Love"" від Victoria’s Secret зачаровує легкими квітковими нотами та ніжними акордами білого квітучого мускусу. Аромат ""Aqua Kiss"" відомий своїми прохолодними водяними нотами, які створюють відчуття свіжості та чистоти. Я особисто обожнюю їхні парфуми, вони круту стійкість мають і пахнуть справді приємно. Шикарний шлейф забезпечений)
- Алина Матвеева
- Учасник дискусій
- Стать: жіноча
У кожного з нас є своє бачення ідеального аромату. Тут неможливо виділити щось конкретне
- Тарас Возний
- Учасник дискусій
- Стать: чоловіча
Так. Я взагалі маю лише один аромат, який мені подобається найбільше. Інші не сприймаюАлина Матвеева писав: ↑Пон 28 жовтня 2024 р. 13:28 У кожного з нас є своє бачення ідеального аромату. Тут неможливо виділити щось конкретне
- Мария Прокопенко
- Учасник дискусій
- Стать: жіноча
Багато хто із чоловіків має максимум по 1-2 аромату і все. З жінками навряд чи така історія пройде.... В мене величезна пристрасть до парфумів і постійно хочеться купувати собі щось новеньке та цікаве! Зараз практикую купувати жіночі парфуми https://rutaparfum.com.ua/parfums/for-women/parfumovana-voda в інтернеті через профільний сайт РутаПарфум . Там щоразу з'являються якісь цікавенькі новиночки, які хочеться спробуватиТарас Возний писав: ↑П'ят 01 листопада 2024 р. 12:12Так. Я взагалі маю лише один аромат, який мені подобається найбільше. Інші не сприймаюАлина Матвеева писав: ↑Пон 28 жовтня 2024 р. 13:28 У кожного з нас є своє бачення ідеального аромату. Тут неможливо виділити щось конкретне