Аромат

Обговорюємо усе, що стосується нашого міста Луцька.

Модератор: Саня

Відповісти
fewi
Новачок
Новачок
Стать: жіноча

Аромат

Повідомлення fewi »

Привіт! Як найкраще вибрати ідеальний аромат для себе? Мені потрібен щось легке і свіже, щоб не було занадто нав'язливим або важким. Чи є у вас якісь рекомендації щодо брендів або ароматів?
jiji
Частий гість
Частий гість

Re: Аромат

Повідомлення jiji »

Привіт! Щоб знайти ідеальний аромат для себе, я рекомендую звернутися до колекції парфюмів від Victoria’s Secret https://victoriasecret.com.ua/uk/cosmetics/perfume/ . Вона славиться своїми вишуканими ароматами, які прекрасно поєднують в собі легкість та свіжість. Наприклад, аромат ""Sheer Love"" від Victoria’s Secret зачаровує легкими квітковими нотами та ніжними акордами білого квітучого мускусу. Аромат ""Aqua Kiss"" відомий своїми прохолодними водяними нотами, які створюють відчуття свіжості та чистоти. Я особисто обожнюю їхні парфуми, вони круту стійкість мають і пахнуть справді приємно. Шикарний шлейф забезпечений)
Алина Матвеева
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення Алина Матвеева »

У кожного з нас є своє бачення ідеального аромату. Тут неможливо виділити щось конкретне
Тарас Возний
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча

Повідомлення Тарас Возний »

Алина Матвеева писав: Пон 28 жовтня 2024 р. 13:28 У кожного з нас є своє бачення ідеального аромату. Тут неможливо виділити щось конкретне
Так. Я взагалі маю лише один аромат, який мені подобається найбільше. Інші не сприймаю
Мария Прокопенко
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення Мария Прокопенко »

Тарас Возний писав: П'ят 01 листопада 2024 р. 12:12
Алина Матвеева писав: Пон 28 жовтня 2024 р. 13:28 У кожного з нас є своє бачення ідеального аромату. Тут неможливо виділити щось конкретне
Так. Я взагалі маю лише один аромат, який мені подобається найбільше. Інші не сприймаю
Багато хто із чоловіків має максимум по 1-2 аромату і все. З жінками навряд чи така історія пройде.... В мене величезна пристрасть до парфумів і постійно хочеться купувати собі щось новеньке та цікаве! Зараз практикую купувати жіночі парфуми https://rutaparfum.com.ua/parfums/for-women/parfumovana-voda в інтернеті через профільний сайт РутаПарфум . Там щоразу з'являються якісь цікавенькі новиночки, які хочеться спробувати
Відповісти