Заміна скла та екрану iPad

Обговорюємо усіляке комп'ютерне залізо. А також оверклокінг та модінг.

Модератор: Саня

Відповісти
ShaneRay
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: жіноча

Заміна скла та екрану iPad

Повідомлення ShaneRay »

Привіт! Мій iPad упав, і тепер на екрані тріщини. Які варіанти ремонту є: заміна тільки скла чи повна заміна дисплея? І де можна провести ремонт у Харькові?
Kristi
Учасник форуму
Учасник форуму

Re: Заміна скла та екрану iPad

Повідомлення Kristi »

Привіт! Різниця між заміною скла та дисплея iPad полягає в вартості. Заміна скла зазвичай дешевша, ніж заміна всього дисплея. Якщо тільки скло пошкоджене і зображення і сенсор працюють нормально, то достатньо замінити тільки скло. Якщо є проблеми з відображенням чи сенсор не реагує, тоді потрібно замінювати весь дисплейний модуль.
Lora
Новачок
Новачок

Re: Заміна скла та екрану iPad

Повідомлення Lora »

ShaneRay писав: Нед 15 вересня 2024 р. 00:36 Привіт! Мій iPad упав, і тепер на екрані тріщини. Які варіанти ремонту є: заміна тільки скла чи повна заміна дисплея? І де можна провести ремонт у Харькові?
Я рекомендую звернутися до сервісного центру Apple Lab у Харькові https://app-lab.com.ua/kharkov/ipad/screen/ Вони розташовані в центрі міста, недалеко від станції метро Университет. Apple Lab спеціалізується на ремонті iPad і забезпечує високу якість обслуговування. Там можна швидко замінити скло або дисплей (середній термін ремонту — 3-4 години) і отримати гарантію до 12 місяців на виконані роботи. Ви можете записатися на ремонт заздалегідь через їхній сайт або зателефонувати для отримання консультації та уточнення деталей.
Відповісти