Двери входные. Дайте совет.

Оголошення про купівлю/продаж/оренду об'єктів нерухомості

Модератор: Саня

Відповісти
Rodrigogo
Частий гість
Частий гість

Двери входные. Дайте совет.

Повідомлення Rodrigogo »

Как выбрать металлические двери в Запорожье, чтобы они были энергоэффективными и экологически чистыми? Ищу варианты, которые помогут сэкономить на коммунальных платежах и снизить нагрузку на окружающую среду.
fenix33
Частий гість
Частий гість
Стать: чоловіча

Re: Двери входные. Дайте совет.

Повідомлення fenix33 »

Мои старые двери уже давно требовали замены, но я не мог определиться, какие новые двери выбрать. После долгих раздумий и поисков я обратился к Металмастер https://metalmaster.zp.ua/ в Запорожье. И это было именно то, что мне нужно было! Их профессиональные консультанты помогли мне сделать правильный выбор, а качественная установка и гарантия на продукцию дали мне уверенность в качестве и надежности новых дверей. Теперь мой дом защищен, и я спокоен за безопасность своей семьи.
mega-super
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: жіноча

Повідомлення mega-super »

Які ще є нормальні виробники дверей?
Закуська
Частий гість
Частий гість

Повідомлення Закуська »

Я знаю непоганого виробника дверей в Україні - Родос, може чули про такого? Досить популярний бренд, вони є і в Епіцентрі, і В Ашані. Можна Rodos двері від виробника прямо на сайті в них перебрати та замовити з установкою. Це навіть зручніше та швидше, ніж ходити по магазинам зараз. Можете ще відгуки почитати - в інтернеті їх повно.
Alisik
Частий гість
Частий гість

Повідомлення Alisik »

Ребят, подскажите, а межкомнатные двери качественные подобрать где можна?
Sanza
Частий гість
Частий гість

Повідомлення Sanza »

Я вам можу сказати просто найкращих виробників. Бо сама при будівництві будтинку шукала дуже ретельно все. І в мене тепер є багато варіантів того, що може вам бути актуально. От є також сайт інтернет-магазину де представлені товари і адекватна ціна на міжкімнатні двері. Terminus https://vesti-ua.net/uk/novyny-kompaniy ... rmnus.html має великий асортимент. Можна подивитися і по структурі, і по цінам, і по кольору. Тож легко прям на сайті зробити замовлення. І потім отримати саме те, що хочеться і підходить оптимально.
dedflat
Новачок
Новачок

Повідомлення dedflat »

Я советовал здесь посмотреть и в случае чего купить деревянную дверь https://elitokna.kiev.ua/dveri.html
Я лично так и сделал и пока ни разу не пожалел, прошло уже несколько лет и дверь до сих пор как новая, качество действительно на уровне.
Отдельно порадовала ещё низкая цена, хоть я и считаю что в данных вопросах лучше не экономить)
Yasov
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення Yasov »

А мне можете подсказать, какой замок для входной двери выбрать?
Алина Матвеева
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення Алина Матвеева »

Какой замок брать к входной двери? Этот вопрос и меня волновал, поэтому я в магазине Замок. укр спросила у консультанта. Тут выбор товаров огромный, много брендов представлено и мне посоветовали выбрать замок от производителя Гаврош , помогли подобрать идеально и остальную дверную фурнитуру. Довольна, что обратилась именно сюда.
Мария Прокопенко
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення Мария Прокопенко »

Yasov писав: Вів 03 вересня 2024 р. 12:31 А мне можете подсказать, какой замок для входной двери выбрать?
Акцентувати увагу потрібно на якості!
Biata
Учасник форуму
Учасник форуму

Повідомлення Biata »

Мы купили бронедвери https://nezlamnidveri.com.ua/ru/product ... -kvartiry/ в этом магазине. Там можно заказать двери нестандартных размеров. Они предоставляют полный комплекс услуг, опытные монтажники приедут вместе с дверью и установят ее на объекте в тот же день. Для установленных дверей предоставляется гарантийное и постгарантийное обслуживание.
Минор
Учасник форуму
Учасник форуму

Повідомлення Минор »

А где лучше хорошие межкомнатные двери купить?
Valhalla
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення Valhalla »

Стаття вражає своєю інформаційною наповненістю і чіткістю викладу від фахівців магазину дверей Альберо, тому я раджу вам читати статтю Вибір міжкімнатних дверей у класичному стилі дійсно є важливим етапом при облаштуванні інтер’єру, адже двері — це не просто функціональний елемент, а й важлива частина загального стилю приміщення. Якісні двері можуть підкреслити елегантність і характер вашого дому. Особливо сподобалася частина про матеріали: натуральне дерево надає дверям не тільки елегантності, але й довговічності. Я вже почала обирати варіанти для свого дому, оскільки знайшла в статті корисні поради, які допоможуть мені зробити правильний вибір!
Мария Прокопенко
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення Мария Прокопенко »

В нас в дверях зараз замок зламався.... Потрібно його ремонтувати. Чолові каже, що уся проблема в несправному циліндрі
Тарас Возний
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення Тарас Возний »

Мария Прокопенко писав: П'ят 04 жовтня 2024 р. 09:50 В нас в дверях зараз замок зламався.... Потрібно його ремонтувати. Чолові каже, що уся проблема в несправному циліндрі

Ну так потрібно лише циліндр замінити! А це справа 20 хвилин. Не бачу взагалі в цьому проблеми, тому і вам раджу не переживати) Знаю, що на сайті магазину Locksmith можна підібрати та замовити циліндр. Розкажіть про цей ресурс вашому чоловіку) Він сам з легкістю розбереться
Відповісти