Оригінальні фари для БМВ

Обговорюємо автомобілі і все що з ними пов'язано - будова, ремонт, ціни, історія.

Модератор: Саня

Відповісти
Layma
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: жіноча

Оригінальні фари для БМВ

Повідомлення Layma »

Шукаю оригінальні фари для свого БМВ. Хочу, щоб було все якісно і стильно, але важко знайти надійне джерело. Може хтось порадить, де знайти такі фари?
Alex223
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча

Re: Оригінальні фари для БМВ

Повідомлення Alex223 »

О, з БМВ завжди круто експериментувати! Якщо ти шукаєш оригінальні фари, які відповідають стандартам якості та естетики, загляни на сайт BEX SPACE. Там можна замовити фари головного світла https://bex-space.com/fari-golovnogo-svitla , які підійдуть саме твоєму БМВ. Я сам там нещодавно обрав фари, і мушу сказати – вражений! Вони пропонують широкий асортимент, від протитуманних до денних ходових вогнів, і всі фари чудової якості. Крім того, що вибір великий, обслуговування та доставка на вищому рівні. Після оновлення фарами моя машина виглядає ніби з конвеєра, а вночі світло просто фантастичне.
Мария Прокопенко
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: жіноча

Повідомлення Мария Прокопенко »

Ребят, а задние колодки на шкода октавия сейчас сколько стоят?
Тарас Возний
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча

Повідомлення Тарас Возний »

Мария Прокопенко писав: Пон 09 вересня 2024 р. 07:31 Ребят, а задние колодки на шкода октавия сейчас сколько стоят?
Цена будет зависеть от того, новые вы задние колодки шкода октавия тур будете покупать или те, которые уже были в эксплуатации. Я бы вам настоятельно рекомендовал своё внимание фокусировать именно на новых запчастях, так как только такие могут быть на все сто процентов качественными и безопасными
Відповісти