Оригінальні фари для БМВ
Модератор: Саня
Оригінальні фари для БМВ
Шукаю оригінальні фари для свого БМВ. Хочу, щоб було все якісно і стильно, але важко знайти надійне джерело. Може хтось порадить, де знайти такі фари?
Re: Оригінальні фари для БМВ
О, з БМВ завжди круто експериментувати! Якщо ти шукаєш оригінальні фари, які відповідають стандартам якості та естетики, загляни на сайт BEX SPACE. Там можна замовити фари головного світла https://bex-space.com/fari-golovnogo-svitla , які підійдуть саме твоєму БМВ. Я сам там нещодавно обрав фари, і мушу сказати – вражений! Вони пропонують широкий асортимент, від протитуманних до денних ходових вогнів, і всі фари чудової якості. Крім того, що вибір великий, обслуговування та доставка на вищому рівні. Після оновлення фарами моя машина виглядає ніби з конвеєра, а вночі світло просто фантастичне.
- Мария Прокопенко
- Учасник дискусій
- Стать: жіноча
Ребят, а задние колодки на шкода октавия сейчас сколько стоят?
- Тарас Возний
- Учасник дискусій
- Стать: чоловіча
Цена будет зависеть от того, новые вы задние колодки шкода октавия тур будете покупать или те, которые уже были в эксплуатации. Я бы вам настоятельно рекомендовал своё внимание фокусировать именно на новых запчастях, так как только такие могут быть на все сто процентов качественными и безопаснымиМария Прокопенко писав: ↑Пон 09 вересня 2024 р. 07:31 Ребят, а задние колодки на шкода октавия сейчас сколько стоят?