Ну шо тим дівкам в житті потрібно?...
Модератор: Саня
-
- Модератор
- Стать: чоловіча
Реальне життя набагато ширше, ніж спілкування в даній темі.
Хоча й вже тут прослідкуовуються деякі закономірності. На словах ми всі хороші, а як доходить до діла, то всяко буває.
І black правильно написав:
P.S. Оранжевий "Москич" - мій улюблений вид транспорту
Хоча й вже тут прослідкуовуються деякі закономірності. На словах ми всі хороші, а як доходить до діла, то всяко буває.
І black правильно написав:
Саме головне, що потім ті 15 дівок будуть доказувати - нє, мєнья дєньгі не інтєрісують, ти шо, как ти мог падумать. це ж не через гроші. Ні...
P.S. Оранжевий "Москич" - мій улюблений вид транспорту

-
- Модератор
Дівчата хочуть щоб їх любили, поважали, робили подарунки, піклувалися про них, передбачали їхні забаганки...
Коли дійсно починаєш це робити, то зразу - все чудово, а потім - пройшла любов, зав'яли помідори. Дасиш дівчині зрозуміти, що втрачаєш від неї голову - хана.
Дівчата завойовувати чоловічі сердця. При цьому це повино виглядати так, ніби хлопець сам її добивається. Коли це зроблено - інтерес пропадає і шукається чергова жертва.
Коли дійсно починаєш це робити, то зразу - все чудово, а потім - пройшла любов, зав'яли помідори. Дасиш дівчині зрозуміти, що втрачаєш від неї голову - хана.
Дівчата завойовувати чоловічі сердця. При цьому це повино виглядати так, ніби хлопець сам її добивається. Коли це зроблено - інтерес пропадає і шукається чергова жертва.
-
- Спамер
-
- Спамер
-
- Спамер
Саня,
повністю з тобою погоджуюсь.Тільки думаю , що це підходить для людей малознайомих , які лише починають зустрічатись.Потім набагато все простіше,дівчина сама може щось запропонувати.Так цікавіше,різноманітніше............
Думаю вам також подобаються усілякі сюрпризи та несподіванки,звісно якщо вони приємні 
чоловіки позиціонують себе як самостійні й незалежні, от і рішення повинні приймати вони, і пропозиції вони повинні робити. Це вигідно, передусім, жінкам, оскільки вони отримують можливість вибору без ризику отримати відмову.
повністю з тобою погоджуюсь.Тільки думаю , що це підходить для людей малознайомих , які лише починають зустрічатись.Потім набагато все простіше,дівчина сама може щось запропонувати.Так цікавіше,різноманітніше............

-
- Модератор
Мені подобається коли дівчата проявляють ініціативу. І справа навіть не в тому, скільки часу знайомі. Людину можна знати пів життя і це нічого не змінюює. Вона всерівно не може взяти телефон і подзвонити просто так, просто щоб почути голос, просто щоб сказати пару слів.
В то й же час, якщо щось потрібно і негайно, то номер набирається миттєво.
В то й же час, якщо щось потрібно і негайно, то номер набирається миттєво.
-
- Спамер
Ledifrog писав: нажаль мені прийдеться тебе засмутити :) . Любовників не завожу .![]()
От щоб мене не засмучувати, можно було б просто відповісти на питання не на єврейську манеру. :)
Вона всерівно не може взяти телефон і подзвонити просто так, просто щоб почути голос, просто щоб сказати пару слів.
А ти можеш?