Карієс в дитини

Оголошення про купівлю/продаж/обмін/оренду інших товарів та послуг.

Модератор: Саня

Відповісти
Ennabert
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 186
З нами з: П'ят 21 січня 2022 р. 06:19
Стать: жіноча

Карієс в дитини

Повідомлення Ennabert »

Вітаю всіх! У нас виникла ситуація з карієсом у моєї дитини. Шукаю поради від батьків, які стикнулися з подібною проблемою. Як ви боретесь із цим? Як убезпечити дітські зуби від карієсу? Чекаю на ваші поради та досвід! Дякую!
Kalyan
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 121
З нами з: Пон 14 листопада 2022 р. 19:29
Стать: жіноча

Re: Карієс в дитини

Повідомлення Kalyan »

Ми також стикалися з проблемою неправильного прикусу у нашої дитини, і відмінне лікування нам запропонувала дитяча стоматологія Київ Позняки WDR «Вайдер» https://wdr.com.ua/services/detskaya-stomatologiya . Ця клініка демонструє високий рівень професіоналізму та використовує передові технології для корекції прикусу у дітей. Лікарі дбайливо підходять до маленьких пацієнтів, створюючи комфортне середовище для них. Наш досвід лікування був дуже позитивним. Команда стоматологів ретельно вивчила ситуацію і запропонувала оптимальний план корекції. Що важливо, стоматологія WDR «Вайдер» виявилася надзвичайно дружелюбною та досвідченою клінікою. Персонал вміло взаємодіє з дітьми, роблячи візити в приємний досвід.
Аватар користувача
Sirena
Частий гість
Частий гість
Повідомлень: 34
З нами з: П'ят 23 лютого 2024 р. 22:22
Стать: жіноча

Re: Карієс в дитини

Повідомлення Sirena »

Регулярно відвідувати стоматолога з дитиною потрібно. Лікувати зуби вчасно, навіть молочні.
Аватар користувача
Marinet
Частий гість
Частий гість
Повідомлень: 30
З нами з: Суб 10 лютого 2024 р. 19:55

Re: Карієс в дитини

Повідомлення Marinet »

Про дитячі зуби змалку потрібно дбати, чистити зуби м’якою дитячою зубною щіткою. При необхідності, якщо вам потрібне лікування зубів у Львові, рекомендую звертатися в клініку RoyalDental , де надають комплексні послуги з лікування та профілактики захворювань порожнини рота у дітей. Дуже хороша клініка, де працюють кращі спеціалісти міста.
Відповісти