Психолог

Стомились від технічних розділів? Зайдіть сюди і розважтесь!
Форум не модерується!

Модератор: Саня

Відповісти
Аватар користувача
АлаяВедьма
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 185
З нами з: Вів 14 червня 2022 р. 11:59
Стать: жіноча

Психолог

Повідомлення АлаяВедьма »

Втретє виходжу від психотерапевта в жахливому настрої. Лікар навіщось лізе в моє минуле, каже, що це треба для того, щоб знайти причину моєї невпевненості в собі. Мені ж про якісь моменти говорити неприємно, але лікарю все одно. Мені здається, чи так бути не повинно?
Аватар користувача
Инкогнито
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 185
З нами з: Чет 16 червня 2022 р. 15:15
Стать: жіноча

Re: Психолог

Повідомлення Инкогнито »

Ні, звичайно, терміново міняйте лікаря. Можете тут https://www.treatfield.com/ пошукати, за відгуками, щоб ще раз на такого фахівця не потрапити. Психотерапевт він же що робить? Допомагає вам самостійно провести аналіз якихось моментів життя, зробити з цього висновки, змінювати свою поведінку на підставі цих висновків. І ніколи хороший лікар не буде ставити клієнта в незручне становище, змушуючи говорити.
Indianna
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 110
З нами з: Сер 19 січня 2022 р. 20:08
Стать: жіноча

Re: Психолог

Повідомлення Indianna »

"Sunshine at Home" - це платформа, де ви зможете знайти курси з надання психологічної підтримки в різних ситуаціях. Наприклад, курс "Як уникнути професійного вигорання" https://sunshineathome.com/course/yak-u ... igoryannya допоможе вам зрозуміти причини і попередити це негативне явище. Ви отримаєте практичні поради і стратегії, які допоможуть вам зберегти енергію і емоційний баланс у вашій роботі. Реєструйтесь на курс і розвивайте свої навички в області психології!
Відповісти