Якісні пластикові вікна

Оголошення про купівлю/продаж/обмін/оренду інших товарів та послуг.

Модератор: Саня

Відповісти
Sjumbule
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 103
З нами з: Чет 13 січня 2022 р. 12:05
Стать: жіноча

Якісні пластикові вікна

Повідомлення Sjumbule »

Привіт усім! Якнайшвидше треба встановити пластикові вікна у приватному будинку, але їх якість повинна бути на вищому рівні, де такі можна придбати в Одесі?
Ajjas
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 108
З нами з: Сер 12 січня 2022 р. 12:58
Стать: чоловіча

Re: Якісні пластикові вікна

Повідомлення Ajjas »

Досить непогано себе показали пластикові вікна від компанії "WDC", яка виготовляє їх з 2011 року, щоб встановити їх в Одесі, необхідно подати заявку ось тут https://www.wdc-group.com.ua/ , або зв’язатися з менеджером по телефону. Співробітництво закріплене офіційним договором, тому свої обов’язки компанія виконує чітко.
MaximStetsenko
Новачок
Новачок
Повідомлень: 18
З нами з: Сер 23 лютого 2022 р. 13:59
Стать: чоловіча

Re: Якісні пластикові вікна

Повідомлення MaximStetsenko »

Доброго дня. З цим питанням раджу вам звернутися ось в цю компанію https://vikna.ua/. Це надійний магазин пластикових вікон, тут працює команда досвідчених спеціалістів, які і допоможуть вам обрати вікна під ваш бюджет і під ваші вимоги. Ми зверталися в цю компанію вже два рази, отримували якісні послуги. В їхньому асортименті є вікна різних брендів, тому думаю ви зможете обрати варіант і для себе!
OlegKras
Новачок
Новачок
Повідомлень: 22
З нами з: П'ят 20 січня 2023 р. 20:39
Стать: чоловіча

Re: Якісні пластикові вікна

Повідомлення OlegKras »

Для покупки якісних та надійних вікон рекомендую компанію "Лінія Вікон". Менеджери компанії допоможуть вам обрати найкращий варіант, який буде ідеально відповідати вашому запиту і бюджету. Ми замовляли тут два вікна Rehau і вхідні двері. Залишилися задоволені обслуговуванням і якістю товару. Консультанти допомогли нам з вибором та відповіли на всі запитання. Майстри швидко та якісно зробили демонтаж та монтаж старих конструкцій. Весь асортимент та більш детальну інформацію про роботу компанії можна знайти на сайті. Звертайтеся! Впевнений не пошкодуєте!
Відповісти