Де всього замовити ремонт будинку під ключ в Києві?

Стомились від технічних розділів? Зайдіть сюди і розважтесь!
Форум не модерується!

Модератор: Саня

Відповісти
листопад
Частий гість
Частий гість
Повідомлень: 29
З нами з: Суб 29 липня 2023 р. 01:14
Стать: чоловіча

Де всього замовити ремонт будинку під ключ в Києві?

Повідомлення листопад »

Мене дуже цікавить питання про те, де краще замовити ремонт будинку під ключ в Києві. Я вже довгий час мрію про якісний ремонт свого будинку, але не можу визначитися з вибором компанії, яка зможе виконати всі роботи на високому рівні і за прийнятною ціною. Будь ласка, порекомендуйте мені якісну компанію, яка має великий досвід у сфері ремонту будинків та здатність виконувати роботи під ключ. Я також цікавлюсь можливістю внесення індивідуальних змін у дизайн та планування будинку.
МирВам
Учасник форуму
Учасник форуму
Повідомлень: 55
З нами з: Пон 06 лютого 2023 р. 03:25
Стать: жіноча

Re: Де всього замовити ремонт будинку під ключ в Києві?

Повідомлення МирВам »

Звісно, з радістю порекомендую вам компанію BORISSTUDIO! Ця компанія вже багато років займається ремонтом будинків та котеджів в Києві та інших містах України https://borisstudio.com/uk/remont-budin ... kotedzhiv/ . Вони мають великий досвід у цій сфері та завжди гарантують якість своїх послуг. BORISSTUDIO виконує роботи під ключ, що означає, що вам не потрібно буде турбуватися про нічого – вони візьмуть на себе всі етапи роботи, від проектування до останніх дотиків. Компанія BORISSTUDIO відома своєю індивідуальним підходом до кожного клієнта і можливістю враховувати всі ваші побажання та вимоги. Вони також пропонують широкий вибір матеріалів та дизайнерських рішень, щоб ваш будинок став унікальним та зручним.
Аватар користувача
Vargyla
Частий гість
Частий гість
Повідомлень: 38
З нами з: Чет 23 березня 2023 р. 15:13
Стать: жіноча

Re: Де всього замовити ремонт будинку під ключ в Києві?

Повідомлення Vargyla »

ну Друзі на рахунок ремонту під ключ в Києві я не дуже розбираюся але точно знаю що майстри із компанії декор плюс https://decor-plus.kiev.ua/ допоможуть вам із нанесенням декоративних штукатурок в Києві та по Київській області Ми в них замовляли десь півроку і Буквально за декілька тижнів все вже було готове і по ціні в них теж все супер і цей товар точніше оздоблення виглядає на стінах Нереально круто і як на мене це найкращий варіант оздоблення для стін в 2024 році
Відповісти