Цікавий подарунок колезі
Модератор: Саня
Re: Цікавий подарунок колезі
Можна замовити привітання Великого Ведмедика https://creativeplay.com.ua/bilij-vedmedik Буде дуже оригінально і досить цікаво. Зможете точно здивувати колегу) Море емоцій гарантовано!
Цікаво що у Луцьку можна підібрати?
Мене цілий місяць мучила думка про подарунок для сестри, а виявилося що все дуже просто з Фабрикою Емоцій "ТВОЄ" +38 (098) 575 5156. Тут я вибрав що подарувати сестрі на день народження і це був сертифікат на фотосесію в Луцьку у професійного фотографа. Також на сайті дуже багато подарунків які надають масу позитивних емоцій. Розібратися на сайті дуже просто він інтуїтивно зрозумілий. рекомендую.
Мені теж треба визначитися з якимось подарунком для свого знайомого по роботі.
-
- Новачок
- Стать: жіноча
Romanova писав: П'ят 10 листопада 2023 р. 17:10 Мені теж треба визначитися з якимось подарунком для свого знайомого по роботі.
Я що подобається цій людині? Може щось подарувати на його смак? Ось у мене секретар працює, дуже любить пити каву, вирішила в інтернеті подивитися, який можна зробити подарунок кавоману. Тут знайшла багато різноманітних ідей для подарунка. Вирішила зробити у вигляді подарунка великий набір різних сиропів для кави. Хочу сказати, що я не очікувала, що такий варіант подарунку людині дуже сподобається. Так що іноді не потрібно особливо морочити з приводу вишуканості подарунка.