to Тюн-то ж не треба вже так мене критикувати!як не як-перший раз махав(перша практіка)якщо вже дійсно так погано виходило-будем робить Ёлку........супер відео незнаю чи вийде.........того що не я знімав!але може бути........в принципі ефектно.......
на рахунок фальстартів-було пару.у тебе з Дімоном не було фальстарту.....просто ти резво но без буксу пішов на розгон,а Дімон решив димо-пускну машину решив включити(пустив димку)хвайно вийшло..........
на рахунок того,що не чітко показували"хто виграв"!по-перше туманець був-троха мішав!просто коли показували хто виграв-тоді всі починали обговорювать заїзд між собою.......я наприклад усьо бачив...
на разунок допомоги-я цей майже цілий тиждень вільний!так що у виготовленні прапорів і Ялинки можу допомогти.......
Dimonnn-тобі троха призвиячаїтись до свого двигуна-і будеш рвать(просто ти реально поспішив с переключенням передач)
318-Snight був на Октавії.........от мля всіх порвав.....нічого!а ти давай готов свого коника і на наступний раз приїжай.........
сорі що досих пір не викінув фотки-шото інет мля глючить-вибиває.....
взагальному мені здається як для пояатку нормально стартанули....хайно всі перезуються на літню резіну і будем диміти хвайно.....тепер ми точно знає що до чого.....
правда є пропозиція купити "рації детскі"20грн-щоб з людьми на фініші переговарюватись!а то от як цей туманець був-іноді були непорозуміння!незрозуміло чи їде там хтось чи ні.....
я довольний