Пошук дав 4 результатів

slavaUA
Пон 05 грудня 2022 р. 22:23
Форум: Мобільні оператори України
Тема: Просіла швидкусть інтернету - що робити?
Відповіді: 1
Перегляди: 612

Просіла швидкусть інтернету - що робити?

У мене в Києві інтернет став просто жахливим, при чому і через Wi-Fi, і через кабель (провідний швидкісний інтернет). Перевірив швидкість сервісом https://speedtest.co.ua/uk/ та порівняв із заявленими цифрами від провайдера, майже у 3 рази менші показники. Що робити порадите? Чи це у всіх так і проб...
slavaUA
Чет 01 грудня 2022 р. 20:31
Форум: Розмови без цензури (флейм)
Тема: Мобильный Оператор
Відповіді: 0
Перегляди: 205

Мобильный Оператор

Поделитесь информацией, каким оператором мобильной связи пользуетесь в военное время? У меня Lifecell, тариф Свободный Лайф (https://life-operator.com.ua/taryf-svobodnyj-life/) - очень хороший по лимитам минут/ интернета. Связь стабильная и меня устраивает. А у вас какой оператор и какие условия?
slavaUA
Чет 01 грудня 2022 р. 20:25
Форум: Мобільні оператори України
Тема: Українські оператори в роумінгу
Відповіді: 16
Перегляди: 9392

Re: Українські оператори в роумінгу

У Київстару є дуже крута опція - Національний роумінг (https://kyiv-mobile.com.ua/nacionalnii-rouming/). Вона дуже допомагає українціям залишатися на зв'язку у межах України коли Київстар не праює. Даже просто скористатись, дуже просто керувати опцією, а головне - вона повністю безкоштовна.
slavaUA
Вів 29 листопада 2022 р. 21:07
Форум: Розмови без цензури (флейм)
Тема: Вакансии
Відповіді: 6
Перегляди: 273

Re: Вакансии

Радимо також розглянути запропоновані вакансії в Монобанк - https://monobankinfo.com.ua/uk/vakansii-v-monobanku/. Це провідний український банк у мобільному телефоні! Дуже поважно та круто працювати там.