Чи є сенс переплачувати за будівельні скоби?
Модератор: Саня
Чи є сенс переплачувати за будівельні скоби?
Вітаю всіх. Потрібна порада від тих, хто часто працює зі степлером. Роблю невеликий ремонт у гаражі та кріплю утеплювач, тому скоб піде багато. У магазинах різниця в ціні іноді майже вдвічі, а на вигляд вони плюс-мінус однакові. Цікаво, чи реально дорогі скоби служать краще, чи це більше маркетинг? Хотілося б знайти нормальний варіант без переплати, але й без постійних перекосів і застрягань. Якщо маєте свої перевірені магазини або бренди — буду вдячний за рекомендації.
Re: Чи є сенс переплачувати за будівельні скоби?
Я займаюся невеликими будівельними проєктами вдома та інколи допомагаю друзям із ремонтом, тому часто шукаю доступні та якісні матеріали. В інтернет-магазині Планета2000 знайшов те, що давно шукав, особливо їхні будівельні скоби власного виробництва. Під час ремонту сараю я використовував будівельних скоб, і вони чудово тримали дерев’яні з’єднання навіть під навантаженням. Мені сподобалося, що вони гострі та легко входять у матеріал без зайвих зусиль. Замовлення оформлюється швидко, а ціни справді доступні навіть для невеликих проєктів. Також приємно, що можна купувати як оптом, так і в роздріб, залежно від потреб. Тепер я точно знаю, що цей магазин стане для мене постійним постачальником матеріалів.