Сторінка 1 з 1

Курси косметологів

Додано: Сер 06 липня 2016 р. 22:51
Piri
Хочу записатися на курси косметологів. Знайшла гарні курси в Космотрейді (http://navchannya.com.ua/). Може хтось пройшов вже такі курси, цікавлять відгуки (про дану школу чи може рекомендації іншої), а також чи влаштувалися ви по закінченню працювати косметологом.

Re: Курси косметологів

Додано: Чет 07 липня 2016 р. 05:00
КавоМанка
Зараз доволі актуально - до того ж за наявності коштів для старту можна отримати непоганий прибуток. В мене є знайома, котра успішно закінчила курси та зараз винаймає власне приміщення під салон.

Re: Курси косметологів

Додано: Суб 23 липня 2016 р. 22:24
Abba
Однозначно стоит. Главное как там по финансам, главное что бы не загнули цену)

Re: Курси косметологів

Додано: Сер 01 березня 2017 р. 13:29
КавоМанка
До речі, ось багато корисних порад для жінок http://www.vichy.ua/ru/le-vichy-mag/vmag/vmag39930.aspx по догляду за своєю шкірою та красою взагалі. Знайшла на сторінках сайту Vichy, виробника косметики, якою нині користуюсь. Довго розмірковували чи варто брати, чи ні, але тепер впевнена на всі 100, що не помилилась в своєму рішенні. Косметика реальну крута.

Re: Курси косметологів

Додано: Пон 17 вересня 2018 р. 11:34
Оленка Малинка
А я нещодавно закінчила курси косметології. Тепер планую піти на курси масажу. Мені рекомендували школу Наталії Безвуляк. Я відвідувала в неї декілька сеансів масажу, сподобалося. А ось про курси відгуків не чула, окрім тих що є в неї на сайті. Можливо хто чув, або порекомендує щось в цьому напрямі.