Обираю готель у Львові
Модератор: Саня
-
ericrobinson
Re: Обираю готель у Львові
Я так по відгуках обрав готель https://modern-arthotel.com/ у Львові і залишився дуже задоволеним. У них дуже затишні номери, смачна їжа і загалом це дуже зручно жити в центрі.
Мене теж цікавлять варіанти
Як людина, яка часто подорожує Україною, можу сказати, що знайти дійсно якісний готель буває непросто, але BANKHOTEL приємно здивував мене з першого дня. Я вирішив зняти вишуканий номер в готелі у Львові саме тут і отримав набагато більше, ніж очікував. Готель має неймовірну атмосферу, адже знаходиться в історичній будівлі колишнього Австро-Угорського банку, де вдалося зберегти особливий стиль і додати сучасний комфорт. Номер був чистий, зручний та дуже затишний, а всі деталі продумані для приємного перебування. Сподобалося, що навіть при високому рівні сервісу ціни залишаються доступними та відповідають якості послуг. BANKHOTEL — це справжній 5-зірковий готель у Львові, який підходить як для відпочинку, так і для ділових поїздок. Розташування у центрі міста дозволяє легко відвідати найцікавіші місця Львова без зайвих витрат часу. Можу впевнено рекомендувати цей готель усім, хто хоче отримати комфорт, стиль і приємні спогади від перебування у Львові.