Догляд за авто восени: декілька порад, що робити

Обговорюємо автомобілі і все що з ними пов'язано - будова, ремонт, ціни, історія.

Модератор: Саня

Відповісти
R66-1
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: Вів 05 вересня 2023 р. 15:50
Стать: чоловіча
Контактна інформація:

Догляд за авто восени: декілька порад, що робити

Повідомлення R66-1 »

Догляд за авто восени так само важливий, як і в будь-яку іншу пору року. Правда, багато автомобілістів часто акцентують свою увагу на стані експлуатації автомобіля влітку і взимку. Важливість перевірки стану автомобіля восени пояснюється тим фактом, що це проміжний сезон і попереду зима. Щоб не ризикувати опинитися в останній момент з необхідністю перевірити частини автомобіля, які можуть бути більш навантаженими в холодні місяці, бажано зробити це трохи заздалегідь. До того ж ретельно помийте його на автомийці http://r66.com.ua/.

Обслуговування автомобіля восени: необхідні втручання
Перевірка рівня мастила у двигуні необхідна незалежно від пори року. Восени слід пам’ятати, що поступове зниження зовнішніх температур може призвести до збільшення в’язкості масла. Ризик полягає в тому, що в довгостроковій перспективі може бути пошкоджено масляний фільтр і, як наслідок, рухомі частини двигуна.
Бажано восени перевіряти тип використовуваного моторної оливи. При необхідності замінити її на всесезонне. Одночасно перевіряється стан фільтруючих елементів і при необхідності проводиться заміна.
Як зазначалося вище, настання осені зумовлює поступове зниження температур. Необхідно регулярно перевіряти рівень охолоджуючої рідини в бачку. За потреби необхідно замінювати антифриз, використовуючи рідину того ж типу, що й попередня. Тип антифризу, який слід використовувати, вказано в посібнику з експлуатації та обслуговування.
Восени дні стають все коротшими. З цієї причини ще важливіше, щоб система освітлення завжди була в найкращому стані. Щоб під час подорожі вас не застали з перегорілою лампочкою, бажано мати взяти з собою набір запасних лампочок, щоб у разі потреби бути готовими замінити фари. Також зверніть увагу на правильний напрямок світлового променя: фари ближнього світла повинні бути спрямовані трохи вниз і вправо. Провести цю перевірку здатний будь-який електрик.
Чисті фари допомагають краще бачити: тому важливо мити автомобіль через регулярні проміжки не тільки для естетики, але також і, перш за все, для безпеки водіння. Крім того, поганий догляд за кузовом може спричинити утворення пилу та смогу на фарах (що призводить до зниження їх ефективності), а також швидкого погіршення блиску фарби. Тому регулярно відвідуйте автохімчистку у Києві
Восени, можливо, дощів буде більше, ніж влітку, тому склоочисники працюють активніше. З цієї причини дуже важливо, щоб вони добре очищали лобове скло, тобто щоб на ньому не було плям або слідів води. За потреби щітки необхідно замінити.
Осінь відповідає сезону, коли обов'язково потрібно перейти з літньої гуми на зимову. Для повної безпеки подорожі важливо перевіряти тиск повітря.
Зі зниженням зовнішньої температури акумулятори «перевантажуються» через активацію. Також збільшується в'язкість моторного мастила, що вимагає більшого стартового «стрибка». Через регулярні проміжки часу бажано перевіряти напругу акумулятора, щоб переконатися, що він заряджається якнайкраще. Щоб зберегти акумулятор у хорошому стані, експерти рекомендують час від часу перевіряти клеми, захищати їх вазеліновим мастилом та тримати їх в чистоті, щоб на них не було слідів корозії.
Аватар користувача
Чумачечая
Частий гість
Частий гість
Повідомлень: 43
З нами з: Нед 30 січня 2022 р. 18:21

Re: Догляд за авто восени: декілька порад, що робити

Повідомлення Чумачечая »

А кто слышал про детейлинг авто? Что это такое, зачем нужно и где его делать?
Аватар користувача
pime
Учасник форуму
Учасник форуму
Повідомлень: 75
З нами з: Сер 08 червня 2022 р. 15:48
Стать: чоловіча

Re: Догляд за авто восени: декілька порад, що робити

Повідомлення pime »

Держите совет от опытного автолюбителя: детейлинг авто - это отличный способ поддерживать ваш автомобиль в идеальном состоянии. Тут целый набор процедур, которые делают в специальных сервисах, например, в детейлинг студии STEK Odessa, куда я свой автомобиль отдал. При выборе фирмы я смотрел на опыт и репутацию, а также просмотрел отзывы клиентов. Качественный детейлинг может сделать чудеса с вашей машиной.
Аватар користувача
ShaneRay
Частий гість
Частий гість
Повідомлень: 27
З нами з: Сер 31 січня 2024 р. 04:08
Стать: жіноча

Re: Догляд за авто восени: декілька порад, що робити

Повідомлення ShaneRay »

Spot23 - идеальное место для химчистки салона вашего автомобиля в Харькове. Я обратилась в эту студию несколько раз и всегда осталась довольна результатом. Мастера Spot23 https://spot23detailing.com.ua/ru/himch ... o-kharkov/ обладают профессиональными навыками и внимательны к деталям, обеспечивая высокое качество работы. Мой автомобиль выглядит как новый после каждой химчистки, салон приобретает свежий и ухоженный вид. Кроме того, цены здесь вполне доступные, что делает Spot23 отличным выбором для всех, кто хочет подарить своему автомобилю заслуженный уход.
Відповісти