Сторінка 1 з 1

Ремонт двигуна Львів

Додано: Суб 24 червня 2023 р. 21:23
Kalyan
У мене виникла проблема з двигуном мого автомобіля в Львові. Де можна знайти надійний автосервіс, який спеціалізується на ремонті двигунів і зможе швидко та якісно їх відремонтувати? Може, ви можете порадити якийсь автосервіс, з яким у вас був досвід?

Re: Ремонт двигуна Львів

Додано: Суб 24 червня 2023 р. 21:45
Ennabert
Я вже мав справу з ремонтом двигуна у СТО «Prator-Auto» в Львові https://prator-auto.com.ua/ , і вони справді знають, що робити. Вони провели повну діагностику мого автомобіля та оперативно виявили проблему з двигуном. Ремонт був виконаний професійно і з використанням якісних запчастин. Весь процес був під контролем кваліфікованих механіків, і результат мене повністю задовольнив. Я б рекомендував СТО «Prator-Auto» усім, хто шукає надійний та кваліфікований ремонт двигуна в Львові.

Re: Ремонт двигуна Львів

Додано: Нед 16 липня 2023 р. 08:52
Мария Прокопенко
А мне по Киеву нужна такая помощь. Авто на дизеле работает

Re: Ремонт двигуна Львів

Додано: Пон 17 липня 2023 р. 11:35
Тарас Возний
Мария Прокопенко писав: Нед 16 липня 2023 р. 08:52 А мне по Киеву нужна такая помощь. Авто на дизеле работает

Пробуйте связаться с мастерами этого профильного киевского СТО https://dieselservice.kiev.ua/ . Оно точно специализируется на ремонте именно дизельных авто и в идеале знает как устранять любые неполадки в системе. Диагностика проводится максимально чётко и оперативно и уже на е основании и планируются ремонтные работы

Re: Ремонт двигуна Львів

Додано: Вів 31 жовтня 2023 р. 14:54
MillerM
Підбір правильної гальмівної рідини та оливи для вашого автомобіля - це важлива справа. Як людина, яка мала проблеми з ТНВД раджу тільки TurboSTO. Так само, як я запобіг можливому ремонту ТНВД завдяки TurboSTO, експерти в автомобільних сервісах можуть надати вам консультацію та допомогу у виборі правильних матеріалів. Не допускайте експериментів і довірте цю справу фахівцям. Так, що знайте що TurboSTO це кращий ремонт ТНВД Львів і в інших містах теж. Заходьте на сайт і дізнавайтеся докладніше. Раджу тільки їх.

Re: Ремонт двигуна Львів

Додано: Пон 04 березня 2024 р. 22:38
Лакмус
Привіт! Мене воднева очистка двигуна цікавить. Хто допоможе порадами?

Re: Ремонт двигуна Львів

Додано: Пон 04 березня 2024 р. 22:59
Эстелла
На СТО Hydroxy воднева очистка двигуна https://hydroxy.com.ua/ochyshchennia-dvyhuna-vodnem/ можлива. Ми з чоловіком також сюди за послугою зверталися. Дуже задоволені результатом. Після очищення авто стало менше пального споживати. І потужність збільшилася.