Сторінка 1 з 1

Re: Саморозвиток особистості

Додано: Пон 22 травня 2023 р. 20:00
куктусик
LediBoss писав: Пон 08 травня 2023 р. 03:30
KristinaGerman писав: Пон 08 травня 2023 р. 02:38 Всім привіт! Що можете порадити з приводу саморозвитку особистості?
Виходячи з власного досвіду можу порадити портал "Почни з себе" Дуже багато корисної інформації, яка допомагає покращати наше життя. Саме тут https://startwithyourself.com.ua/samoro ... shhyh-knyg ви зможете знайти гарну добірку книг для саморозвитку, прочитавши які ви зможете трансформувати мислення, позбутися своїх страхів, визначати пріоритети та проживати цікаве життя.
Зображення

Re: Саморозвиток особистості

Додано: Пон 15 січня 2024 р. 22:15
Indianna
Якщо вас цікавить отримання нових навичок, особливо в галузі психології, наполегливо рекомендую звернути увагу на ці курси від Sunshine at Home. Пройшовши їх, ви отримаєте унікальну можливість освоїти фрактальну терапію та навчитися допомагати іншим у виявленні внутрішніх мотивів до життя і цінностей, які можуть бути приховані від свідомості.

Re: Саморозвиток особистості

Додано: Пон 29 січня 2024 р. 20:23
ericrobinson
А я сиджу і думаю, до чого тут унітаз?

Re: Саморозвиток особистості

Додано: Суб 30 березня 2024 р. 22:17
Parker
Для саморозвитку добре підійдуть лекції та практичні майстер класи з психології. Вони допоможуть вам розібратися в собі і краще розуміти людей, що вас оточують. Я пройшов ряд лекцій і майстер класів від психологічного центру розвитку людини "Зебра" - https://zebra-center.com/education/ тут дуже хороші вчителі, які дійсно допомогли мені розібратися в собі.