Сторінка 1 з 1

Re: Автошкола

Додано: Пон 16 січня 2023 р. 01:44
zalver
Автошкола" інтервал " знаходиться в м.Луцьку. У них ви можете пройти курс навчання для отримання водійського посвідчення категорії «В» (Легкові автомобілі). Звернувшись в автошколу інтервал, ви можете бути впевнені, що отримаєте найкращу якість і умови навчання за доступними цінами. Перевага Автошколи-якісне навчання та індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Re: Автошкола

Додано: Сер 05 квітня 2023 р. 00:22
Indianna
Предлагаю вам записаться на курсы вождения в Киеве Таурус Скул. Занятия в автошколе под руководством трёх ведущих кураторов и 15 опытных преподавателей — чтобы прочно усвоить весь теоретический курс, детально разобрать сложные нюансы, легко ориентироваться в применении ПДД

Re: Автошкола

Додано: Пон 02 жовтня 2023 р. 11:47
OlegKras
Если вам нужна действительно классная автошкола в Киеве, тогда советую обратить внимание на эту школу https://stolica.com.ua/ru/avtoshkola-na-livomu-berezi/. Лекторы и инструкторы этой автошколы используют современные и понятные методы преподавания и обучения. Материал объясняют доступно, практические занятия проходят спокойно и очень полезно. Я лично здесь учился и сейчас с навыками вождения проблем вообще нет. Обращайтесь!

Re: Автошкола

Додано: Чет 07 грудня 2023 р. 18:08
MashaStetsenko
А я навчалася ось в цій автошколі в Києві на Осокорках https://mystang.com.ua/uk/schools/avtoshkola-na-osokorkah/. Все сподобалося. Якісна теоретична підготовка. Лекції були цікавими та пізнавальними. Практичні заняття також проходили без стресу, в спокійній обстановці. Інструктор все гарно пояснював та допомагав розібратися з усіма незрозумілими питаннями. Дуже зручно, що можна обрати підходящий час для занять, а також теорію можна вивчати онлайн, або офлайн. Ціни доступні і якість навчання на високому рівні. Загалом я дуже задоволена, що навчалася саме в цій школі і вам рекомендую!