Сторінка 1 з 1

Боротьба зі спамом

Додано: Чет 11 серпня 2005 р. 11:47
Black
Хто і як бореться з цим лихом? В мене пошта на Яху і я отримую десь 500 спам-листів в тиждень, але яху для того має папку спам, яку через 2 тижні автоматично може видаляти, якщо налаштувати так. Але часом в спам приходять листи і потрібні. Тоді треба натиснути кнопку на листі нот спам. Майже всі спам-листи приходять з Москаляндії.

Додано: Чет 11 серпня 2005 р. 12:04
Belamor
Відкрий собі гігабайтовий ящик на gmail. Хоч дай мило я тобі запрошення пошлю. Там спам ефективно вбивається. За пів року користування прийшло 3 спам листи.

Додано: Чет 11 серпня 2005 р. 13:50
Black
В мене теж 1 Гб на Яху. На gmail мав запрошення. А є якісь методи вичислити спамєра і приїхати до нього дати в зуби?

Додано: Чет 11 серпня 2005 р. 15:19
Belamor
Та нема надійного способу. Тим більше зараз спамери викоруистовують купу ботів. Всі борються з тим різними способами. А пику набити? Навіщо? не опускатися ж до їх рівня.

Додано: Пон 05 вересня 2005 р. 12:18
Black
Який прикол спамерам робити ці безглузді розсилки? Я наприклад то все не читаю. А відразу видаляю. Я думаю ефективність розсилок спаму тисячні процента.

Додано: Чет 03 листопада 2005 р. 14:43
Misha
самий ефективний спосіб це змінити ящик, на жаль мені він не підходить, недавно втратив важливого листа через спам, як з цим боротись поки що не знаю.
Спаму приходить до кількох десятків у день :(

Додано: Чет 03 листопада 2005 р. 14:50
Black
А смисл розсилок у чому? 1 з мільйона поведеться на їхню рекламу? А деколи взагалі пургу якусь шлють, навіть рекламою не назвеш.

Додано: Пон 05 грудня 2005 р. 17:02
Black
По расчетам компании MailFrontier, в период рождественских праздников на пользователей может обрушиться миллиард спамовых и мошеннических писем, сообщает сайт vnunet.com.

В период рождественских праздников пользователи озабочены поисками подарков, а спамеры и мошенники – новых жертв. Предпраздничная лихорадка сулит им большие возможности, и упускать свой шанс они не намерены.

Объемы спама в этот период времени традиционно возрастают. В 2004 году на Рождество спамерами были разосланы 750 миллионов сообщений, в том числе мошеннических. Предполагается, что в этом году масштабы бедствия возрастут: по расчетам компании MailFrontier, на пользователей может обрушиться миллиард спамовых и мошеннических писем.

Фишеры готовят свои «подарки» потенциальным жертвам и изобретают новые приемы, чтобы заполучить от них нужную информацию. MailFrontier предупреждает об одной из таких новинок: пользователь получает сообщение о том, что ему необходимо подтвердить покупку или отказаться от заказа, на который якобы выставлен счет. Разумеется, в обоих случаях следует ввести информацию о своей кредитной карте.

Опасность фишинга достаточно серьезна, учитывая, что отличить мошенническое письмо от легитимного могут немногие пользователи. По данным MailFrontier, из 500000 человек, принявших участие в олайн-тестировании, только 4% правильно идентифицировали фишинговые письма.

Додано: Пон 05 грудня 2005 р. 20:18
Саня
Мені не так надокучає спам, як розсилка по ICQ. Вже більше трьох десятків контактів потрапило в "ігнор". Зараз вже кожен день хтось рипається то з запрошенням відвідати якийсь сайт (зазвичай - ХХХ), то пропонують зіграти в якусь піраміду, а то і розсилку через ICQ пропонують.
Можна обмежити коло спілкування лише контактами, які є в листі, але так не цікаво. Часом хочеться і нових знайомств.

Додано: Пон 05 грудня 2005 р. 20:22
Black
Прикол - 6-тизначний номер, як у мене. Не ломиться ніхто майже. Хоча буває. Задавбали ті боти тоже.

Додано: Вів 06 грудня 2005 р. 10:40
keepo
Просто спам буває двох видів: реклама і напад (в різних його видах).
Боротись - є антиспам фільтри, причому і такі, які ти сам настроюєш, і такі, які вчаться.

Додано: Суб 17 грудня 2005 р. 12:06
SysR
Самий простий спосіб захисту від спаму НЕ СВІТИ СВОЄ МИЛО!!!!
Відкрий 2 мила один для роботи інший для всіх.
Але якщо вже адресу засвітив то нічого не зробиш або терпи або забий на скриньку.

Re: Боротьба зі спамом

Додано: Нед 21 жовтня 2007 р. 11:11
Black
Специалисты "Лаборатории Касперского" обнаружили в европейском почтовом трафике первую рассылку спама, в которой используются аудиофайлы в формате mp3.

ось так от. Недавно придумали pdf-и слати, а тепер вже mp3...