Сторінка 1 з 1

Металопластикові вікна

Додано: Сер 04 червня 2008 р. 15:28
Azazello
Підкажіть, де в Луцьку можна замовити металопластикові вікна нормальної якості та з професійним встановленням. Хто що може порадити.

Re: Металопластикові вікна

Додано: Вів 13 січня 2009 р. 23:46
Gannusya
можу сказати, куди не йти - в Віксіс ні в якому разі. там самі хами сидять, та ще й відповідати за власні помилки не хочуть. казали, що вікна в Алювіжені правильно по технології роблять. але вставляти краще самому, якщо вмієш, щоб потім проблем менше було

Re: Металопластикові вікна

Додано: Сер 24 червня 2009 р. 23:45
Sheriff
Атлант плюс
Електроапаратна 3
788411

Re: Металопластикові вікна

Додано: Вів 31 травня 2016 р. 14:09
Stoneskin
У на с окна Века, ничего плохого не нашел.

Re: Металопластикові вікна

Додано: П'ят 12 серпня 2016 р. 14:28
Ромка
В нас Рехау, гарні вікна

Re: Металопластикові вікна

Додано: П'ят 24 серпня 2018 р. 18:36
Sofia
Мы здесь заказывали пластиковые окна https://okna.market24.ua/ . Звуко и тепло изоляция на высоком уровне. Качественные, красивые, герметичные, легкий механизм, дали дополнительную скидку, персонал знает свое дело

Re: Металопластикові вікна

Додано: Нед 20 січня 2019 р. 14:40
КавоМанка
Вместо стекла, если критична прочность и стоимость, можно использовать такой материал, как монолитный поликарбонат. По внешнему виду не отличить от стекла, пропускает свет, имеет прозрачную структуру, крепкая и выдерживает резкие перепады температур. Мы установили на даче и ни капли не жалеем, отлично сэкономили. Посмотрите, если интересно, что это такое и где можно купить https://plastics.ua/building/products/p ... e/monolit/ мы заказывали в этой фирме, точнее в их представительстве в нашей области, всем остались довольны.

Re: Металопластикові вікна

Додано: Сер 18 вересня 2019 р. 18:57
Cord
А у когось вiдкоси трiщали? Чого так ?

Re: Металопластикові вікна

Додано: Чет 27 лютого 2020 р. 10:57
Laribarly
Ми теж Рехау ставили, задоволені повністю. Тепер дружина ще хоче ось такі штори купити https://sunguard.com.ua/roman-curtains/ . Порадьте на що варто звертати увагу при виборі, бо я не стикався ні з ролетами ні з жалюзі раніше?

Re: Металопластикові вікна

Додано: Чет 27 лютого 2020 р. 10:59
Laribarly
Cord писав: Сер 18 вересня 2019 р. 18:57 А у когось вiдкоси трiщали? Чого так ?
Не виникало такої проблеми, скоріш за все напартачили майстри. Чи ви самі відкоси робили?

Re: Металопластикові вікна

Додано: Сер 27 липня 2022 р. 08:43
shuminator
Да, вот именно для помещений рабочих, можно использовать и другой материал для окон

Re: Металопластикові вікна

Додано: Сер 27 липня 2022 р. 08:52
куктусик
У нас тоже была заменить в цеху окна, вроде и все нормально, но были нюансы, которые не позволяли все правильно подобрать и очень хорошо, что нам один из мастеров сказал, что можно заказать поликарбонат для окон https://polikarbonat.kiev.ua/promyshlen ... snye-okna/ Вот так и решили этот вопрос, отлично получилось и очень даже надежно!

Re: Металопластикові вікна

Додано: П'ят 26 серпня 2022 р. 16:45
Sarada23
Вікна вікнами але підлогу теж потрібно встановлювати, а допомогти вам может цей сайт покриття для підлоги. Компанія FloorBest лідер в галузі комерційних покриттів для підлоги із 10-річним досвідом. Ми займаємося продажем й улаштуванням: лінолеуму, ламінату, паркетної дошки, каучукових і килимових покриттів, фальшпідлоги, промислових, спеціальних і спортивних покриттів. Компанія також реалізує і надає послуги з улаштування підвісних стель AMF, Griliato та пропонує широкий вибір будівельних сумішей і матеріалів.

Re: Металопластикові вікна

Додано: Сер 28 червня 2023 р. 11:40
OlegKras
Актуальный вопрос, сам недавно заказывал сетки на окна, а то от комаров и мошек не было отбоя ((если вам все еще нужна антимоскитная сетка, переходите по ссылке https://vikna.ua/komplektuyushhie/moskitnye-setki/ и выбирайте наиболее подходящее предложение. Это хорошая и надежная компания, которая работает быстро, а их товары отличного качества)

Re: Металопластикові вікна

Додано: Чет 29 червня 2023 р. 12:37
MashaStetsenko
А ми москітні сітки замовляли ось на цьому сайті https://niks-m.com/ua/komplektuyuchi/moskitni-sitki/. Тут великий вибір товару за адекватними цінами. За допомогою детальної інструкції на сайті, чоловік сам зробив заміри і ми оформили замовлення на сайті, через декілька хвилин нам зателефонувала менеджер компанії для уточнення деталей і вже через пару днів сітки були у нас. Якісне та оперативне обслуговуання! Надійний товар! Рекомендую компанію до співпраці!