Сторінка 1 з 2
Безалкогольне пиво
Додано: Чет 31 січня 2008 р. 17:48
Belamor
Вибрав саме цей розділ - Філософія, щоб запостити це питання.
Питання в самій філософії пива: чи є безалкогольне пиво взагалі ПИВОМ? чи це просто такий собі недолугий замінник із приблизним смаком?
От не розумію я людей - які пють безалкогольне пиво. І згоден з фразою, що безалкогольне пиво - перший урок до резинової жінки.
Вони самі себе обманюють.
Re: Безалкогольне пиво
Додано: П'ят 01 лютого 2008 р. 12:40
SunSeth
Бувають випадки, коли саме пива хочеться, а алкголю вживати не можна, тоді чому б ні ?
Re: Безалкогольне пиво
Додано: П'ят 01 лютого 2008 р. 12:48
СоцКультПобут
Ця рідина, як на мене, Мало схожа на пиво.. Хоча, це краще ніж "Бірмікс", "Чернігівське біле" і т.д.
Re: Безалкогольне пиво
Додано: Суб 02 лютого 2008 р. 12:39
Yurez
Не пробував навіть ніколи- навіщо? Це голий понт.
зі: хочеться випити - варто замислитись
Re: Безалкогольне пиво
Додано: Суб 02 лютого 2008 р. 13:02
Black
Спробував 1 чи 2 рази - не сподобалось. Пити не буду більше такого...
Re: Безалкогольне пиво
Додано: Суб 02 лютого 2008 р. 15:04
Саня
Я не пробував безалкогольного пива. Взагалі пиво рідко п'ю. А раз так - краще пити справжнє пиво
Re: Безалкогольне пиво
Додано: Пон 04 лютого 2008 р. 10:39
keepo
А як і з чого виробляють безалкогольне пиво?
Re: Безалкогольне пиво
Додано: Пон 04 лютого 2008 р. 12:47
Belamor
Та так само як і звичайне. Відрізняється здається тілько на останній стадії. Не впевнений. Так, що не претендую на правдивість.
Re: Безалкогольне пиво
Додано: Пон 04 лютого 2008 р. 17:25
SunSeth
keepo писав:А як і з чого виробляють безалкогольне пиво?
Технологии производства безалкогольного пива основываются либо на уменьшении количества алкоголя в пиве путем подавления или уменьшения брожения, либо на удалении алкоголя из готового пива.
Подавление брожения
Применяются специальные дрожжи, не сбраживающие мальтозу в алкоголь, или брожение останавливается на определенной стадии с помощью охлаждения. Полученное пиво содержит большое количество сахара, а его вкус далек от традиционного.
Удаление алкоголя
Удаление алкоголя возможно термическими способами использующими низкую точку кипения алкоголя, наиболее часто используется вакуумная дистилляция и вакуумное выпаривание. Конечный продукт имеет «вареный» вкус, так как пиво подвергается воздействию высоких температур.
Другой способ — мембранный. С помощью осмоса или диализа возможно удаление алкоголя из пива без применения высоких температур.
©
http://ru.wikipedia.org/wiki/Безалкогольное_пиво
Re: Безалкогольне пиво
Додано: Вів 05 лютого 2008 р. 17:10
keepo
Я пробував тільки одне, якщо не помиляюсь, оболонь. Відрізняється від пива не більше, ніж "легкі" пива типу стелли, айс ітд...
Re: Безалкогольне пиво
Додано: Нед 19 липня 2009 р. 21:56
Gannusya
а я колись пробувала Чернігівське фітнес. мені подобалось, а друзі плювались далі, чим бачили. казали такої гадості ще не пробували
Re: Безалкогольне пиво
Додано: Пон 20 липня 2009 р. 08:05
Black
фу, цей фітнес неможливо пити...
Re: Безалкогольне пиво
Додано: Вів 18 серпня 2009 р. 22:00
Gannusya
та його взагалі вже нема
та й взагалі пива не хочеться чогось. а чим вам подобається цей напій? я не кажу зараз конкретно про безалкогольне, а про пиво взагалі
Re: Безалкогольне пиво
Додано: Сер 19 серпня 2009 р. 07:16
max
Після кухля гарного пива, особливо на голодний (точніше - пустий, що не одне і те саме) шлунок, в моєму організмі наступає якась заспокоєнність, відчуття завершенності і розслабленості...
Але повторюсь - це тільки з гарним пивом. Всякі бутилочні славутичі що продаются тоннами в супераркетах такого ефекту не дають.
І воно повинно буде належним чином дотримане (ні в якому разі не бути теплим і т.д)
Re: Безалкогольне пиво
Додано: Сер 19 серпня 2009 р. 11:28
Gannusya
ого. а шматочок їжі в пустий шлунок такого заспокоєння не принесе?