Шкіряний ремінь

Стомились від технічних розділів? Зайдіть сюди і розважтесь!
Форум не модерується!

Модератор: Саня

Відповісти
Аватар користувача
disman3
Учасник форуму
Учасник форуму
Повідомлень: 94
З нами з: Пон 16 листопада 2009 р. 03:55
Стать: чоловіча

Шкіряний ремінь

Повідомлення disman3 »

Доброго дня. Було б непогано купити для чоловіка новий шкіряний ремінь та пряжку підібрати. Прошу відписатися та проконсультувати мене з цього приводу, куди саме можна заглянути у першу чергу, щоб дізнатися про ціни?
Аватар користувача
x3mal
Учасник форуму
Учасник форуму
Повідомлень: 88
З нами з: Суб 20 серпня 2011 р. 02:17
Стать: жіноча

Re: Шкіряний ремінь

Повідомлення x3mal »

disman3 писав: Чет 25 червня 2020 р. 11:27 Доброго дня. Було б непогано купити для чоловіка новий шкіряний ремінь та пряжку підібрати. Прошу відписатися та проконсультувати мене з цього приводу, куди саме можна заглянути у першу чергу, щоб дізнатися про ціни?
Знайома ситуація, бо я сама не так давно знайшла інтернет магазин, який пропонує купити з доставкою на дім авторські речи, від шкіряних ременів і до гаманців. Ви можете заглянути ось сюди https://klamra.com.ua/leather-belts/ щоб з каталогом ознайомитися та зробити свій вибір, а вже потім трішки почекати, коли замовлення буде відправлено і доставлено за вказаною вами адресою. Мені подобається, що є можливість одразу уважно усе продивитися, і не треба витрачати час на пошуки подарунку пересуваючись по місту – це дуже важливий аспект, як по мені.
Відповісти