Які накладні вії краще взяти початківцю для весільних макіяжів?
Модератор: Саня
Які накладні вії краще взяти початківцю для весільних макіяжів?
Доброго дня всім. Працюю візажистом кілька місяців, досі боявся клеїти накладні вії клієнткам, робив тільки тушшю. Зараз розумію, що для весільних фото цього мало, треба додавати густоти. Очі розбігаються: брати окремі пучки і клеїти по одному, чи зі стрічковими буде швидше? І головне — де ви їх замовляєте оптом, щоб вийшло вигідно і якість не підвела? Порадьте нормальний магазин з гарним вибором, бо губитися в асортименті вже втомився.
Re: Які накладні вії краще взяти початківцю для весільних макіяжів?
Доброго дня. Я як клієнтка, яка часто ходить на весілля до подруг, можу сказати з боку користувача, що гарні вії на фото — це просто мастхев для святкового образу. Спочатку я дуже боялася стрічкових варіантів, думала, що вони відклеяться в самий невідповідний момент, тому розглядала різні варіанти, навіть ходила на класичне ламінування перед подіями. Але потім мій майстер наклеїв мені якісні пучки, і це кардинально змінило моє ставлення до макіяжу. Тепер я сама купую собі про запас накладні вії для макіяжу https://zola.ua/eyelashes у перевіреному інтернет-магазині, де завжди гарний асортимент, і просто приношу їх з собою на мейк. Мені здається, що для весілля пучки набагато надійніші, бо вони не відійдуть цілою стрічкою, якщо дівчина пустить сльозу від щастя.