Де зараз найкраще придбати лист рифлений?
Модератор: Саня
Де зараз найкраще придбати лист рифлений?
Всім привіт! Планую трохи оновити господарське приміщення і зараз шукаю, де можна вигідно придбати лист рифлений. Варіантів в інтернеті багато, але хочеться знайти перевіреного продавця з нормальною якістю металу та адекватними цінами. Можливо, хтось нещодавно замовляв і може підказати, куди краще звернутися? Цікавить як сам матеріал, так і сервіс, доставка та загальне враження від співпраці. Буду вдячний за поради та особистий досвід!
Re: Де зараз найкраще придбати лист рифлений?
Я займаюся виготовленням сходових маршів та декоративних елементів для інтер’єру вже понад десять років, і за цей час перепробував багато варіантів облицювання та підсилення поверхонь, але найкращим рішенням для створення протиковзкого покриття завжди залишається рифлений прокат, який не лише виглядає стильно, а й гарантує безпеку пересування навіть у вологих приміщеннях, і ось нещодавно я оновлював асортимент на своєму складі та вирішив скористатися послугами компанії «Vartis», яка запропонувала дуже вигідні умови співпраці, причому мене особливо вразила наявність власної порізки, що дозволило отримати деталі потрібних розмірів без зайвих відходів, а оператори контакт-центру опрацювали моє замовлення за лічені хвилини, тому коли я отримав рахунок та побачив вартість, одразу погодився, адже лист рифлений https://vartis-metal.com.ua/product/lyst-ryflenyj/ у них виявився значно дешевшим, ніж у місцевих дрібних перекупників, хоча якість при цьому залишилася на європейському рівні, і тепер мої клієнти замовляють ще більше оригінальних виробів, адже терміни виготовлення скоротилися вдвічі завдяки оперативній доставці з філії, розташованої поряд, я дуже задоволений цим досвідом і планую співпрацювати постійно.