Приватне бомбосховище

Стомились від технічних розділів? Зайдіть сюди і розважтесь!
Форум не модерується!

Модератор: Саня

Відповісти
Orpyna
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: жіноча

Приватне бомбосховище

Повідомлення Orpyna »

Привіт усім 🙂 Скажіть чесно, хтось уже дійшов до стадії “будуємо своє бомбосховище, бо нерви дорожчі”? Бо я вже жартую, що скоро в мене буде не гардеробна, а “кімната виживання”. Але якщо серйозно — чи є в Україні компанії, яким можна довірити таке будівництво? Бо в інтернеті все виглядає або надто ідеально, або навпаки страшно. Цікавить реальний досвід людей, хто вже щось подібне робив.
Johnny
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча

Re: Приватне бомбосховище

Повідомлення Johnny »

Працюючи будівельником понад двадцять років, я бачив різні конструкції, але те, що відбувається під час війни в Україні, змусило мене по-новому поглянути на надійність укриттів. Спочатку я скептично ставився до модульних споруд, думаючи, що лише монолітний бетон може врятувати, але коли сам протестував продукцію Shelter Paneltim, моя думка кардинально змінилася. Вони пропонують неймовірно міцне бомбосховище https://www.shelter-paneltim.com.ua/bomboshovysche/ яке збирається за лічені години навіть на нестабільному ґрунті завдяки розумній конструкції. Я вирішив купити його для своєї великої родини, і, чесно кажучи, ціна приємно вразила — це виявилося набагато вигідніше, ніж робити капітальний підвал із нуля, не кажучи вже про швидкість монтажу. Тепер кожен мій друг, побачивши це сталеве диво, питає контакти, адже ми встановили нашим бомбосховищем додаткову шумоізоляцію, і всередині навіть під час обстрілів панує тиша та спокій. Я переконався: ключ до виживання не в страху, а в розумному плануванні, тому я обладнав там зарядні станції та аптечку. Для мене, як для професіонала, важливо, що Shelter Paneltim дають гарантію на кожне бомбосховище, чого не роблять кустарні майстерні. Друзі, не чекайте біди — дійте зараз, адже спокій вашої сім'ї безцінний. Попіклуйтеся про безпеку з мобільним модульним бомбосховищем вже сьогодні, це найкращий подарунок для тих, кого ви любите.
Відповісти