Лазерне шліфування шрамів і рубців
Модератор: Саня
Лазерне шліфування шрамів і рубців
Після аварії маю по всьому тілу шрами, хочу від них позбутися, але чи можливо це? Чула про процедуру лазерного шліфування шрамів і рубців, але чи дійсно вана дає результат чи це маркетинг? Хто що може сказати з цього приводу?
Re: Лазерне шліфування шрамів і рубців
До тридцяти років я зібрав цілу колекцію дрібних рубців: від котячих подряпин, невдалих падінь з велосипеда та однієї невеликої операції на руці, і хоча кожен окремий шрам не був проблемою, разом вони створювали відчуття недоглянутості. Коли моя колега по роботі розповіла, що робила лазерне шліфування шрамів https://novosilskaclinic.com/lazerne-vy ... a-shramiv/ у Novosilska Clinic у Львові, я спочатку поставився до цього як до чергової жіночої примхи, але потім вирішив принаймні прийти на консультацію, щоб зрозуміти, чи є сенс. Лікар виявився дуже переконливим: він показав мені фотографії реальних пацієнтів до і після, пояснив різницю між абляційним та фракційним лазером, і ми обрали оптимальний варіант для мого типу шкіри, який не вимагав тривалого відновлення. Пам'ятаю своє здивування після першого ж сеансу, коли я побачив, що дрібні рубці стали менш виражені, а текстура шкіри нагадує шовк, наче з мене зняли старий грубий шар і залишили тільки ніжну нову шкіру. За весь курс я сплатив цілком адекватні гроші, враховуючи рівень клініки та якість обладнання, і жодного разу не пошкодував про витрати, бо впевненість у собі на робочих переговорах і під час публічних виступів тепер коштує набагато більше. Зараз я можу без сорому засмагати на пляжі чи плавати в басейні, адже мої руки виглядають ідеально гладкими, і я навіть забув, де саме були ті неприємні сліди з минулого.