Недавно виникла потреба купити тару для фасування питної води — шукали з партнерами якісного постачальника, бажано напряму від виробника. Переглянув чимало варіантів, поки не натрапив на сайт виробника пластикової тари з Харкова — https://tara.pet/
Що сподобалося одразу — дуже зрозумілий сайт і великий вибір продукції. В наявності є пляшки різних об’ємів, у тому числі те, що мені було потрібно — купити баклажку 10л. Замовлення оформив швидко, на зв’язок вийшли майже одразу, обговорили деталі, підтвердили наявність і вже через кілька днів я отримав свою партію.
Якість тари на висоті — видно, що виробництво сучасне, усе виглядає акуратно, пластик без запаху, форма стабільна. До речі, є можливість виготовлення пластикових пляшок на замовлення, якщо потрібно щось індивідуальне.
Ціни приємно здивували — видно, що працюєш безпосередньо з виробником. Для оптових покупців, як я, є спеціальні пропозиції. Загалом дуже задоволений співпрацею, планую ще не раз звертатися. Якщо шукаєте тару ПЕТ по всій Україні — можу щиро порадити цей варіант.
Де купити тару для фасування питної води?!
Модератор: Саня