Послуги складської логістики

Оголошення про купівлю/продаж/обмін/оренду інших товарів та послуг.

Модератор: Саня

Відповісти
elegant
Активний учасник
Активний учасник
Повідомлень: 305
З нами з: П'ят 27 листопада 2020 р. 20:30

Послуги складської логістики

Повідомлення elegant »

При виборі складської логістики важливо мати на увазі не лише ціну, але й якість послуг та рівень відповідальності партнера. ТОВ "ОМНІ ЛОГІСТІК" https://www.omni-logistic.com.ua/ пропонує високоякісні послуги зі зберігання та обробки товарів, гарантуючи повну матеріальну відповідальність за їх безпеку.

Оплата послуг нараховується за фактично займану площу, що дозволяє оптимізувати витрати та максимально ефективно використовувати простір складу. При цьому, кожна операція проводиться відповідно до укладеного договору, що гарантує прозорість та взаємну відповідальність сторін.

Наші логістичні склади, засновані на державній акредитації, забезпечують безпечне зберігання продуктів харчування. Вони обладнані необхідними технічними засобами та забезпечують відповідні умови температурного режиму.

Серед послуг, які ми надаємо, є відповідальне зберігання, склад з температурним режимом, фулфілмент, бандлінг, перевалка вантажів, крос-докінг та послуги останньої милі. Наша команда професіоналів готова забезпечити повний спектр логістичних послуг на найвищому рівні якості.
Відповісти