Не працює телефон

Обговорюємо мобільні телефони, новинки, ціни, виробників, аксесуари...

Модератор: Саня

Відповісти
Kalyan
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 110
З нами з: Пон 14 листопада 2022 р. 19:29
Стать: жіноча

Не працює телефон

Повідомлення Kalyan »

Мій телефон раптово перестав працювати, екран став чорним, і він не реагує на жодні дотики. Чи може хтось підказати, що може бути причиною такої поломки і як її виправити?
Ennabert
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 172
З нами з: П'ят 21 січня 2022 р. 06:19
Стать: жіноча

Re: Не працює телефон

Повідомлення Ennabert »

Звісно, можу порекомендувати звернутися в сервісний центр Smart Repair, де вам запропонують найкращій ремонт мобільних телефонів в Києві https://s-repair.com.ua/poslugy/remont-telefoniv/ . Така поломка, коли екран стає чорним і телефон не реагує, може бути пов'язана з різними причинами, такими як несправність акумулятора, пошкодження екрану або несправність системної плати. Кваліфіковані майстри Smart Repair проведуть діагностику вашого телефону і визначать точну причину несправності. Після чого здійснять професійний ремонт і повернуть ваш телефон до працездатного стану.
Maximus21
Новачок
Новачок
Повідомлень: 10
З нами з: Сер 24 травня 2023 р. 12:33
Стать: чоловіча

Re: Не працює телефон

Повідомлення Maximus21 »

Причиною може бути будь-що, я не став би на вашому місці ремонтувати його, рекомендував оновити. Я знайшов чудовий магазин https://yaknoviy.ua/ua/iphone. Давно собі хотів купити телефон і мені завжди подобалася техніка apple. Вони стояли дорого і я шукав дешевші варіанти. Придбав собі в цьому магазині і дуже задоволений покупкою.
Відповісти