Проблема з Nokia PC Suite

Обговорюємо мобільні телефони, новинки, ціни, виробників, аксесуари...

Модератор: Саня

Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5311
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Проблема з Nokia PC Suite

Повідомлення Black »

При підключенні телефону через інфрачервоний порт Windows XP SP2 його бачить s ставить драйвер модема. При запуску Nokia PC Suite телефон спочатку бачить а потім пише cannot recognize the phone. Пробував 2 різних інфрареди, різні PC Suite і пробував на нокіах 8210, 6820, 5410. Аналогічна проблема в мого брата з 7650. Через ці ж інфрареди передаються/приймаються файли але не через PC Suite, а стандартими засобами вінди. Інтернет теж без проблем працює як і через CSD, так і через GPRS.

Аватар користувача
PashaZT
Активний учасник
Активний учасник
Повідомлень: 304
З нами з: Вів 05 квітня 2005 р. 10:18
Звідки: Житомир
Контактна інформація:

Повідомлення PashaZT »

Хочу порекомендувати прогу для телефонів mobiedit. Просто супер. В неті
знайти не проблема. Nokia PC Suite доволі громіздка прога.

Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5311
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

PashaZT писав: Nokia PC Suite доволі громіздка прога.


Всі проги від виробників телефонів громіздкі і малофункціональні і не зручні. Невже в них так туго з програмістами...

Аватар користувача
nity
Активний учасник
Активний учасник
Повідомлень: 324
З нами з: Вів 26 липня 2005 р. 16:06

Повідомлення nity »

Black, і в мене така проблема :roll:

Аватар користувача
Belamor
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1939
З нами з: П'ят 01 липня 2005 р. 14:20
Звідки: м.Луцьк

Повідомлення Belamor »

black писав:
PashaZT писав:Nokia PC Suite доволі громіздка прога.


Всі проги від виробників телефонів громіздкі і малофункціональні і не зручні. Невже в них так туго з програмістами...


Ти питаєш чи в них туго з програмістами. Та не туго. Просто це політика компанії така. Вони роблять прогу для обслуговування телефону яка більш-менш робить корисні дії там заливка і ще щось примітивне. Та прога йде просто як нагрузка до основної продукції така як сам мобільний телефон. Вони вміють рахувати гроші. Тримати цілий тім програмерів які будуть лише одну прогу сапортити дорого. Та й навіщо? От я собі купив цифровий фотік. там йде одразу на диску програмка для роботи з фото. Так мля я її й так не юзаю. Поставив собі фотошоп і викинув компакт від фотіка. Те саме й з мобілками. Вони тобі продають ДЕВАЙС мобілку. Щось там втикнуть раді прілічія - прогу яка злить своєю функціональністю. Це доречі абсолютно типово для буржуїнів.

Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5311
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

Так програми дуже обємні і кончені і тіпа куча шо є де нажимати, а функцій то нема...

searcher
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 204
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:58

Повідомлення searcher »

вдома і на роботі стоїть PC Suite нарікань на роботу програми немає. причину вся у тому що ти, Блек, користуєшся ХР і на цій вінді завжди якісь глюкі зявляються (пробуав в тебе, растамана і ще в одного корєша, зєднатись з телефоном так і не вдалось :cry: ), я користуюсь 2000 і тут проблем жодних немає, все всьо бачить, все з всім конектиться і всюди все ставиться.

Аватар користувача
Belamor
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1939
З нами з: П'ят 01 липня 2005 р. 14:20
Звідки: м.Луцьк

Повідомлення Belamor »

Я тоже кажу що Хряк маст дай.

Misha
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 146
З нами з: Сер 22 червня 2005 р. 10:25
Звідки: Lvov
Контактна інформація:

Повідомлення Misha »

У настройках драйвера IrDA по замовчуванню швидкійсть передачі стоїть на автоматі. Іноді це викликає збої в роботі. Необхідно встановити примусовий режим для початку 9600

Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5311
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

Не допомагає. Ставив різні значення. :(

Аватар користувача
PashaZT
Активний учасник
Активний учасник
Повідомлень: 304
З нами з: Вів 05 квітня 2005 р. 10:18
Звідки: Житомир
Контактна інформація:

Повідомлення PashaZT »

До речі, є чудова прога для моб. тел. mobiledit приблизно 10Мб в неті найти не проблема. Підтримує багато телефонів. Сам юзав на ноуті+нокіа7210 через ІК.

Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5311
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

mobiledit mobiledit-ом. Я хочу дізнатись якого хера не паше PC Suite. Я поки не доканаю його, то не заспокоюсь. :)

Аватар користувача
hamon
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: Нед 28 травня 2006 р. 22:39
Звідки: г. Луцк

Повідомлення hamon »

не работает у тех у кого кривые ручки  :P
hamon

Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5311
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

Це не криві ручки. Це кривий софт. Проблеми виникали в багатьох людей. Взагалі ці всі проги від виробників телефонів тупі, як я вже писав і займають багато місця і памяті. Люди пишуть проги по кілька кілобайт і вони пашуть набагато швидше і краще і мають набагто більшу функціональність.

Аватар користувача
PashaZT
Активний учасник
Активний учасник
Повідомлень: 304
З нами з: Вів 05 квітня 2005 р. 10:18
Звідки: Житомир
Контактна інформація:

Повідомлення PashaZT »

Згоден з black'ом повністю. До речі є плагін для Сіменсів до ТоталКомандера невеликий розмір і зручність користування, всі папкі і диски телефона як на долоні.

Відповісти