Який комп'ютер у Вас зараз?

Обговорюємо усіляке комп'ютерне залізо. А також оверклокінг та модінг.

Модератор: Саня

Аватар користувача
PashaZT
Активний учасник
Активний учасник
Повідомлень: 304
З нами з: Вів 05 квітня 2005 р. 10:18
Звідки: Житомир
Контактна інформація:

Який комп'ютер у Вас зараз?

Повідомлення PashaZT » П'ят 11 листопада 2005 р. 10:40

В мене Celeron Tualatin 1200 МГц, мат. плата і815ЕР, ОЗП 256Мб, диск 40 Гб, відео GF5200 128Мб, сомбо ЛЖ, корпус Фокскон 300 Вт. На даний час морально старий. Буду продавать і брати Sempron 3000+(s939), ОЗП 1Гб, GF6600, диск на 160-250Гб, DVD-RW.

Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5307
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black » П'ят 11 листопада 2005 р. 11:17

Duron 1400 (upto Athlon 2000 GHz (210MHz*9.5)), nForce2, 512 Mb DDR400, 200 Gb, Radeon 9200 64Mb, Daewoo 300W. Думаю зробити апгрейд, коли зявляться кошти на це.

Аватар користувача
Belamor
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1939
З нами з: П'ят 01 липня 2005 р. 14:20
Звідки: м.Луцьк

Повідомлення Belamor » П'ят 11 листопада 2005 р. 11:53

Athlon 1.6, 512 Mb DDR333,ATI Radeon 9600, 200 gb hardrive, DVD-Rom. апгрейдитися не збираюся. Як менший був ідея фікс часті апгрейди. а зараз нафіг нада.
крім того що я завжди правий, я ще й фізично сильніший

Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5307
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 10:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black » П'ят 11 листопада 2005 р. 11:58

Ну так. Бо такі компи все вигрібають, що потрібно.

Саня
Модератор
Модератор
Повідомлень: 2151
З нами з: Сер 16 лютого 2005 р. 12:18
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Повідомлення Саня » П'ят 11 листопада 2005 р. 16:24

Маю Celeron 300A (зазвичай 75х4.5=338 МГц) на і440LX, 192Мб RAM. Зараз стоїть Fujitsu MPE3043ATE (4.3Гб), Fujitsu MPC3064AT (6.4Гб) і Samsung SP1204N на 120Гб. Відео TNT2 M64 16Мб, CD-ROM LG GCR-8521B, FDD, корпус AT з блоком живлення на 250 Вт.
Для роботи мені вистачає. Сучасні іграшки, звичайно, не пограєш, але NFS 5, WarCraft 3, Unreal Tournament погратися часом можна.
Швагро сильно дивувася, коли побачив в мене WarCraft 3, який йшов при 800х600х32, правда без "наворотів" :-)

Аватар користувача
keepo
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1349
З нами з: Пон 15 серпня 2005 р. 11:45
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Повідомлення keepo » П'ят 11 листопада 2005 р. 16:46

Athlon 1Gh/AOpen на чіпсеті VIA/Aopen GeForce2Pro 32Mb/512Mb/40Gb Samsung+ 40Gb Maxtor/CD-RW LG/DVD Asus/блок Codegen на 300W - робить все, крім іграшок :), в які я не граюсь. Хоча туж 3D в MechanicalDesktop витягує на ура! :D
Зараз роблю новий корпус. В ньому зберу і комп новий, оскільки буду переїжджати і старий залишу дома.
Счастье есть лишь мечта, а горе реально. /Вольтер/

americansky
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 138
З нами з: Нед 08 травня 2005 р. 22:22

Повідомлення americansky » Суб 12 листопада 2005 р. 06:31

v mene zaraz laptop HP Pavillion zv6000 /AMD Athlon64 3200 2.0GHz/15.4" WXGA/128MB ATI RADEON/512MB/60 GB/DVD/RW/R, 2 misyaca usayu, ne zhaliyu sho vzyav laptop, duzhe chasto treba ruhatis, Izdit zi mnoyu vsyudi. na grafiku hvataye, v 3D - dumaye, no tak, slegka:) (porivnyano z poperednim). Pomylka bula tilki z battery - v mene 8 Cell Lithium, a treba bulo brat 12-ku, ya prohlopav...

Аватар користувача
Dr_Phoenix
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 152
З нами з: П'ят 15 липня 2005 р. 15:40
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Повідомлення Dr_Phoenix » Сер 16 листопада 2005 р. 12:48

Celeron 1100(Tualatin)/i815EP/256Mb/Maxtor 60GB(ATA133)/HPc CD-RW/LG DVD-RW/Geforce 2 MX 64mb 128bit/2xLAN/FM256(4 channel)+FMRadio/Codegen 300W(Server)
Для роботи вистачаэ по заріз, Халв Лайф 2 літає, ФарКрай тож можна грати але троха мозгів маловато....але й так всі друзі дивуються як воно в мене все працює на ура, хоча я ігри майхе не граю, люблю пограти інколи Варкрафт2/3/Редалерт з другом по мережі а так машина потрібна суто для роботи, навчання :)

Саня
Модератор
Модератор
Повідомлень: 2151
З нами з: Сер 16 лютого 2005 р. 12:18
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Повідомлення Саня » Суб 19 листопада 2005 р. 22:17

Замінив наразі свою TNT2 M64 (16Mбайт) на GeForce2 MX400 (64Mбайт). Ну, показує вона в 3DMark d 2,3 рази більше, а толку? "Вузьким" місцем лишається процесор.
З відео нюансик є. На скільки мені відомо, в нормального GeForce2 MX400 має бути шина 128 біт при встановленій пам'яті SDRAM, або 64 біт - при DDR. Частота процесора має складати 200 МГц, а пам'яті - 183 МГц. В мене ж шина 64 біт при пам'яті SDRAM, до того ж її частота лише 143 МГц. Можливо, плата перемаркована? Були ж випадки, коли під MX400 продавали розігнанні до межі MX200.
Плата чудово розганяється за допомогою RivaTuner. Але й сильно гріється. На ній встановлено лише пасивне охолодження. Без нормального обдуву ризикувати не хочеться. На короткий час встановлював 300/215 МГц (+50% частоти GPU i Mem). Машина не висла.
На старій TNT2 при надмірному розгоні GPU комп'ютер зависав. Коли до критичної межі доходила частота пам'яті - то з'являлися різні завади на екрані.

Аватар користувача
Poison
Модератор
Модератор
Повідомлень: 791
З нами з: Нед 03 липня 2005 р. 00:03
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Повідомлення Poison » Пон 26 грудня 2005 р. 01:14

Зараз маю Athlon64 2.8,MB Asus K8N(S754) 512 Mb DDR400,ATI Radeon 9600Pro, 200 gb hardrive,DVD-RW
Patria o Muerte

Аватар користувача
Dr_Phoenix
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 152
З нами з: П'ят 15 липня 2005 р. 15:40
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Повідомлення Dr_Phoenix » Вів 27 грудня 2005 р. 13:43

Зараз маю Athlon64 2.8,MB Asus K8N(S754) 512 Mb DDR400,ATI Radeon 9600Pro, 200 gb hardrive,DVD-RW



ну те що в тебе проц хай енд це ясно, але багато хто жаліється на 64б атлончики що не весь софт хоче з ним корректно працювати, а ти що скажеш на це, все в тебе ок?

Аватар користувача
RayeN
Учасник форуму
Учасник форуму
Повідомлень: 84
З нами з: Сер 28 грудня 2005 р. 15:22
Звідки: Від мами з татом
Контактна інформація:

Повідомлення RayeN » Сер 28 грудня 2005 р. 15:58

Athlon 2500 Barton (up tp 3200),MB Asus на КТ600 512 Mb DDR400, FSB 202 ATI Radeon 9100 (250/400) (up to 280/520 + таймінгі), 40 gb вінт гнусмас 5400 ... СД звичайний АОреn
В 2001 марку --- 10500 попугайчиків
In the meadow of sinful thoughts
Every flower`s perfect

Аватар користувача
Lsdetsl
Частий гість
Частий гість
Повідомлень: 42
З нами з: П'ят 09 вересня 2005 р. 12:50
Звідки: Lutsk
Контактна інформація:

Повідомлення Lsdetsl » П'ят 30 грудня 2005 р. 18:11

Класно вам, а в мене зовсім галяк Нама навіть самого галімого.
На роботі Cel 2,4, GF MX 440-8X 64 mb. 80 гіг вінт. 512 оператіви. Машина нормальна, але :( :( це на роботі. А тут треба Unix вчити і не має навіть якоїсь каліки, а вчитись на роботі не виходить, постійно скубають і відволікають. :o
Не завжди так буде.

Аватар користувача
Poison
Модератор
Модератор
Повідомлень: 791
З нами з: Нед 03 липня 2005 р. 00:03
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Повідомлення Poison » Вів 03 січня 2006 р. 02:31

Тут на днях заабгрейдився троха 8) зараз маю Athlon64 3.0,MB Foxconn NF4UK8AA(S939) 2*256 Mb(Dual) DDR400,NVidia GForse 6600-128Mb, 200 gb WD hardrive,DVD-RW NEC3540
На рахунок софта все ОК оскільки такі процесори можуть працювати і в 32-бітному режимі. На решті сів грати DooM3 :shock:
Patria o Muerte

Аватар користувача
theGreat
Частий гість
Частий гість
Повідомлень: 29
З нами з: Сер 25 січня 2006 р. 14:38
Звідки: Луцьк, Україна
Контактна інформація:

Повідомлення theGreat » Сер 25 січня 2006 р. 14:49

CPU Athlon XP 1800+, RAM 2*256 Mb, Video Radeon 9200 64 Mb 128 bit, Sound Blaster Creativ 128 bit, HDD 40 Gb, Floppy, CD-RW LG
Почав модити
Не будіть в мені звіра. Він і так не висипається.


Повернутись до “Hardware”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість