Інтегрована відео як збільшити її память !!!

Обговорюємо усіляке комп'ютерне залізо. А також оверклокінг та модінг.

Модератор: Саня

AndrYXA
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: П'ят 15 лютого 2008 р. 21:05
Стать: чоловіча

Інтегрована відео як збільшити її память !!!

Повідомлення AndrYXA » П'ят 15 лютого 2008 р. 21:12

В мене така проблема ! Недавно хотів собі доставити відяху розкрутив я сістемнік і шукаю гніздо а його там нема тільки тіпа таких контактів на відяху а самого гнізда нема !
Пішов в НЕОТЕК і питаю шо за хрень тай вони кажуть шо дішова материнка і воно (гніздо) не доставляється !
Комп мені вислали з Штатів я так поняв шо офісна машина головне шо з пентюмом 4 мол тіпа мошний думали !
Так вот шо я хочу спитати ! чи можливо поміняти розширеня з 64 на 256 чи 512 мб памяті відяхи ? і ЯК ТА ПРОЦЕДУРА РОБИТЬСЯ ? і чи хоть шось покращиться чи нічого незміниться (на тимчасовий період поки підзбираю капусти на мамку )
Бо знаю шо в знайомого стоїть 256 інтегрованої то в нього навіть іде ( НФС про стріт )
а в мене навіть маст вандет нейде !
ЗАРАЗ СТОЇТЬ ОПЕРАТИВКИ 512мб

відеоадаптер:
intel(R) 82845G/GL/GE/PE/GVGrapics Controller

Саня
Модератор
Модератор
Повідомлень: 2151
З нами з: Сер 16 лютого 2005 р. 12:18
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Re: Інтегрована відео як збільшити її память !!!

Повідомлення Саня » П'ят 15 лютого 2008 р. 23:37

Cпочатку навчися грамотно писати. Потім розберися що то за штука така BIOS. Навчись користуватися пошуком. І буде тобі щастя.

Аватар користувача
PhoeniX
Частий гість
Частий гість
Повідомлень: 29
З нами з: П'ят 26 жовтня 2007 р. 18:51
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк Україна
Контактна інформація:

Re: Інтегрована відео як збільшити її память !!!

Повідомлення PhoeniX » Суб 16 лютого 2008 р. 00:33

Була аналогічна проблема в знайомих, брали комп в ДІавесті, відкрили а там .... , По документах мав бути AGP слот, але нема. Те, що в декого на інтегрованому робить краще залежить від того якій чіп інтегрований, є досить не погані варіанти, наприклад НВідіа 6100 інтегрована буде показувати кращій результат в порівнянні з інтеловськими.
Я пропоную всетакі проабгрейдитись, є магазини які практикують таке, ти здаєш своє б/у його оцінюють і ти доплачуєш на нове желізо. Багато з свого інтегрованого не вижмеш, так шо думаю нема смислу мучитись, збирай "капусту" :)

AndrYXA
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: П'ят 15 лютого 2008 р. 21:05
Стать: чоловіча

Re: Інтегрована відео як збільшити її память !!!

Повідомлення AndrYXA » Суб 16 лютого 2008 р. 09:34

Cпочатку навчися грамотно писати. Потім рохберися що то за штука така BIOS. Навчись користуватися пошуком. І буде тобі щастя.

Форум з правопису знаходиться за інакшою адресою !!!! подивись спочатку на себе а потім засуджуй інших !!! (роХберися)

AndrYXA
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: П'ят 15 лютого 2008 р. 21:05
Стать: чоловіча

Re: Інтегрована відео як збільшити її память !!!

Повідомлення AndrYXA » Суб 16 лютого 2008 р. 09:38

Була аналогічна проблема в знайомих, брали комп в ДІавесті, відкрили а там .... , По документах мав бути AGP слот, але нема. Те, що в декого на інтегрованому робить краще залежить від того якій чіп інтегрований, є досить не погані варіанти, наприклад НВідіа 6100 інтегрована буде показувати кращій результат в порівнянні з інтеловськими.
Я пропоную всетакі проабгрейдитись, є магазини які практикують таке, ти здаєш своє б/у його оцінюють і ти доплачуєш на нове желізо. Багато з свого інтегрованого не вижмеш, так шо думаю нема смислу мучитись, збирай "капусту" :)
Я так і думаю зробити ! але покищо нема грошей і хочу попробувати той варіант із збільшенням памяті в інтегрованій картці !
Зайшов в біос відкрив
advanced --- Video Configuration --- frome Buffersize --- (і там кароче е тільки 8мб, 1мб, 512кібт,
шо ставити і чи я туда зайшов куда треба ???

поставип раді прікола 1мб загрузив віндовс і всьоравно пише шо відео 64 мб !!! шо за ..... !!!!

порадьте шось !!!


Повернутись до “Hardware”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість